Futbolda sanal gözlük dönemi

Düzenleyen:
Futbolda sanal gözlük dönemi

Ekonomi Haberleri

Digiturk ile iş birliğine giden Samsung, Süper Lig maçlarını sanal gözlüğe (VR) taşıyor. İş birliği kapsamında haftada bir Süper Ligi karşılaşması sanal gözlük ile izlenebilecek.

Ömer Temür İSTANBUL
Taraftarın ilk maçı VIP tribünde izleme imkânı bulacağını belirten Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, “Daha sonra taraftarlar yer seçimi yapabilecek. Ayrıca istediği maçı da satın alabilecek. 25 Eylül’deki Beşiktaş-Galatasaray derbisini de sanal gözlükle izleme imkânı sunacağız” dedi. VR desteğinin telefon tercihinde etkili olduğunu ifade eden Yeğen, sanal gözlükleri yaygınlaştırmak için üniversitelerde etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Yeğen, “Önümüzdeki dönemde 15 üniversiteyi ziyaret edeceğiz. 500 bin öğrenci ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Samsung’un yeniliklerinden de bahseden Yeğen “Galaxy Fırsatları” adındaki mobil uygulama ile 81 ilde 1500 noktada yüzde 90’lara varan oranlarda indirimler sunacaklarını kaydetti. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...