BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > gün 24 saat

gün 24 saat

G.Sa­ray Er­kek Vo­ley­bol Ta­kı­mı, Fin­lan­di­ya Mil­li Ta­kı­mı’nın genç oyun­cu­su Ur­po Si­vu­la’yı kad­ro­su­na kat­tı. 20 ya­şın­da­ki mil­li sma­çör Si­vu­la, 1.95 met­re bo­yun­da ve 98 ki­lo ağır­lı­ğın­da.



Cim­bom’a sma­çör G.Sa­ray Er­kek Vo­ley­bol Ta­kı­mı, Fin­lan­di­ya Mil­li Ta­kı­mı’nın genç oyun­cu­su Ur­po Si­vu­la’yı kad­ro­su­na kat­tı. 20 ya­şın­da­ki mil­li sma­çör Si­vu­la, 1.95 met­re bo­yun­da ve 98 ki­lo ağır­lı­ğın­da. Nürn­berg An­tal­ya Cup’ta An­tal­ya Cup Fut­bol Tur­nu­va­sı’na Trab­zons­por ve An­tal­yas­por’un ya­nı sı­ra Al­man­ya’dan Nürn­berg ve Hol­lan­da’dan Hee­ren­ve­en ta­kım­la­rı ka­tı­la­cak. An­tal­ya Cup, Mar­dan Spor Komp­lek­si’nde 8-12 Ocak ta­rih­le­ri ara­sın­da ya­pı­la­cak. Ün­lü­ler bir ara­da Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu ta­ra­fın­dan or­ga­ni­ze edi­len Ulus­la­ra­ra­sı Ça­lış­tı­rı­cı Ge­li­şim Kon­gre­si, An­tal­ya’da ya­pı­la­cak. Kon­gre­ye Fa­bi­o Ca­pel­lo, Lu­is Ara­go­nes ve Fa­tih Te­rim’in ka­tı­la­ca­ğı du­yu­ru­lur­ken, 78 ül­ke­nin mil­li ta­kım tek­nik di­rek­tör­le­ri­ne de da­ve­ti­ye gön­de­ril­di­ği açık­lan­dı. Şam­pi­yon Bo­ca Ar­jan­tin Açı­lış Li­gi olan Aper­tu­ra’da şam­pi­yon­luk ipi­ni Bo­ca Ju­ni­ors gö­ğüs­le­di. Bo­ca, 3’lü play-off mü­ca­de­le­si­nin so­nun­cu­sun­da Tig­re’ye 1-0 ye­nil­me­si­ne rağ­men şam­pi­yon­lu­ğu­nu ilan et­ti. Ro­nal­din­ho so­yul­du Mi­lan’ın Bre­zil­ya­lı yıl­dı­zı Ro­nal­din­ho’nun Gal­li­ate Lom­bar­do’da­ki vil­la­sı hır­sız­lar ta­ra­fın­dan so­yul­du. Vil­la­nın ko­ru­ma­la­rı­nın mü­da­ha­le­si son­ra­sı olay ye­rin­den kaç­ma­yı ba­şa­ran dört hır­sı­zın, mü­cev­her ve sa­at­le­ri al­dı­ğı, al­tın top ile spor mal­ze­me­le­ri­ne do­kun­ma­dık­la­rı kay­de­dil­di. Meh­met ol­ma­yın­ca Utah, Meh­met Okur’un sa­kat­lı­ğı se­be­biy­le for­ma giy­me­di­ği maç­ta Mil­wa­uke­e Bucks’a 94-86 ye­nil­di. NBA’de top­lu so­nuç­lar: At­lan­ta-Ok­la­ho­ma: 99-88, Bos­ton-Phi­la­delp­hi­a: 110-91, Char­lot­te-Was­hing­ton: 80-72, Ca­va­li­ers-Ho­us­ton: 99-90, In­di­ana-New Jer­sey: 107-108, Mia­mi-Gol­den Sta­te: 96-88, Det­ro­it-Chi­ca­go: 104-98, New Or­le­ans-La­kers: 87-100, Dal­las-Memp­his: 100-82, Spurs-Min­ne­so­ta: 99-93, Port­land-Den­ver: 101-92, Genç­ler’e Avus­tral­ya­lı G.Bir­li­ği, Avus­tral­ya­lı or­ta sa­ha oyun­cu­su Mi­le Je­di­nak ile an­laş­ma sağ­la­dı. 24 ya­şın­da­ki fut­bol­cu, 3 kez ül­ke­si­nin A Mil­li ve 9 de­fa da Ümit Mil­li Ta­kım’da for­ma gi­yer­ken, mil­li for­may­la gol kay­de­de­me­di. Tür­ki­ye Ber­na­be­u’da İs­pan­ya Fut­bol fe­de­ras­yo­nu 2010 Dün­ya Ku­pa­sı ele­me­le­ri 5. Grup’ta 23 Mart 2009 ta­ri­hin­de ya­pı­la­cak İs­pan­ya-Tür­ki­ye ma­çı­nın Mad­rid’de­ki San­ti­ago Ber­na­be­u Sta­dı’nda oy­nan­ma­sı­na ka­rar ver­di. Strick­land Ko­lej’de Ko­lej­li­ler, G.Sa­ray Ca­fe Crown­lu Mars­hall Strick­land’ı se­zon so­nu­na ka­dar ki­ra­la­dı. 2006-2007 se­zo­nun­da Al­pel­la ile an­la­şan ABD’li oyun­cu, bu se­zon G.Sa­ray kad­ro­su­na da­hil ol­muş­tu. 1.88 bo­yun­da­ki genç oyun­cu, ge­çen se­zon Al­pel­la for­ma­sıy­la çık­tı­ğı 29 kar­şı­laş­ma­da 16.7 sa­yı or­ta­la­ma­sıy­la oy­na­dı. Ma­lat­ya’ya Ni­jer­ya­lı Ma­lat­yas­por, Ni­jer­ya Mil­li Ta­kı­mı’nda oy­na­yan sa­vun­ma oyun­cu­su Chi­bu­zor Okonk­wo ile ön an­laş­ma im­za­la­dı­ğı bil­di­ril­di. Ni­jer­ya Genç Mil­li Ta­kı­mı’ndan iki oyun­cu da­ha ge­tir­dik­le­ri­ni be­lir­ten Fut­bol Şu­be So­rum­lu­su Ay­han Ak­man, bir­kaç gün de­ne­dik­ten son­ra iki­sin­den bi­ri­ne im­za at­tı­ra­cak­la­rı­nı söy­le­di. 3.Lig’de bu­gün 4. Grup: 13.30 Bu­lan­cak-Ün­ye (Bu­lan­cak İl­çe), D.Div­ri­ği-Er­zin­can (Div­han Ata­türk). 5. Grup: 13.30 Cey­han-B.Pet­rol (Cey­han İl­çe), Si­irt-Ki­lis (Si­irt Ata­türk). 3.Lig’de dün 1.Grup: Or­han­ga­zi-Y.Bos­na: 3-3. 2. Grup: Tor­ba­lı-M.K.Pa­şa: 2-0
 
 
 
 
 
 
 
KAPAT