Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Diriliş Ertuğrul' dizisinde sürpriz gelişme

Düzenleyen:
'Diriliş Ertuğrul' dizisinde sürpriz gelişme

MAGAZİN Haberleri

TRT 1'de yayınlanan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin yeni sezon çekimlerin yapılacağı yerin değiştiği iddia edildi. Yapımcı Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından bu iddialara açıklık getirdi.

Geçtiğimiz sezon yayınlandığı reyting rekorları kıran 'Diriliş Ertuğrul' dizisi ile ilgili son dönemde özellikle sosyal medyada birçok iddia ortaya atıldı. Üçüncü sezonun Kapadokya'da çekileceği de bu iddiaların arasındaydı. Ancak dizinin sosyal medya hesabından Kapadokya haberleri net bir şekilde yalanlandı.

"ŞEHİR KONUSUNDA BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR"

'Diriliş Ertuğrul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Medyada yer alan 'Diriliş Ertuğrul'un yeni adresi belli oldu' başlığı altında yazılan haberlerle ilgili düzeltme yapmayı uygun gördük. Çalışmalarımızın yapılacağı şehir konusunda herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır" ifadelerine yer verildi.Başrollerini engin altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Didem Balçın ve Hülya Darcan'ın paylaştığı dizi, önümüzdeki günlerde üçüncü sezonu ile ekranlara gelecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...