Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özgür Suriye Ordusu Cerablus'a girdi

Düzenleyen:
Özgür Suriye Ordusu Cerablus'a girdi

GÜNDEM Haberleri

Özgür Suriye Ordusu, DAEŞ'e yönelik operasyon kapsamında hedef olarak belirlenen Cerablus ilçe merkezinin girişine ulaştı.

ÖSO'nun 5 bin kişilik kuvvetle katıldığı operasyonun detaylar gelmeye devam ediyor. Özgür Suriye Ordusu, Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde, DAEŞ'e yönelik operasyonda ilçe merkezinin girişine ulaştı.

CELABRUS GİRİŞİNE ULAŞTILAR

SO önce Türkiye sınırına üç kilometre mesafedeki Keklice köyünü DAEŞ'den aldı ve terör örgütünün bayrağının yerine kendi bayrağını dikti. Keklice'den sonra operasyona devam eden Türkiye destekli muhalifler Tel Şair, Elvaniye ve Göğüncük köylerinin de denetimini sağladı. Operasyon kapsamında da 46 DAEŞ militanı öldürüldü. Hızla ilerleyen birlikler Cerablus merkezinin girişine ulaştı.

OPERASYON SÜRÜYOR

Suriye'nin Halep şehrine bağlı Cerablus bölgesindeki terör örgütü DAEŞ hedeflerine yönelik başlatılan operasyon sürerken, Kilis'teki sınır birlikleri tarafından da DAEŞmevzileri aralıklarla vuruluyor.

Operasyon kapsamında da 46 DAEŞmilitanı öldürüldü.

RUTERS: DAEŞ ÇEKİLİYOR

Reuters'ın geçtiği bilgiye göre, DAEŞ, Cerablus çevresindeki çok sayıda köyden çekiliyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...