Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arabalar kafa kafaya çarpıştı, 7 kişi yaralandı

Düzenleyen:
Arabalar kafa kafaya çarpıştı, 7 kişi yaralandı

YAŞAM Haberleri

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1’i çocuk 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Kahta ilçesi Karakuş Tepesi kavşağında meydana geldi. Sincik ilçesi istikametinden Kahta ilçesine seyir halinde olan Mahmut Kurtar yönetimindeki 63 YZ 281 plakalı otomobil ile Kahta ilçesinden Sincik ilçesine giden Fevzi Karakaş yönetimindeki 34 YR 171 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki otomobilde bulunan Mahmut Kurtar, Fevzi Karakaş, Mahmut Karakaş, Mehmet Arif Kurtar, Leyla Türsun , Hadice Kurtar ile 1 yaşındaki B.T. yaralandı. Olay yerine Jandarma, ambulans, trafik polisi ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerinin adından Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Kazanın yaşandığı Karakuş Tepesi kavşağında trafik uzun süre tek şeritten sağlandı. Kaza yapan araçların çekiciye yüklenmesi ve yolun itfaiye tarafından temizlenmesinden sonra yol çift şeritten ulaşıma açıldı. 
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...