Eski hakem Yıldırım'a ateş püskürdü

Düzenleyen:
Eski hakem Yıldırım'a ateş püskürdü

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım'ın 2005-2006 sezonunda Fenerbahçe ile Denizli arasında oynanan maç nedeniyle suçladığı Selçuk Dereli, sosyal medya hasabından cevap verdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, NTV'de katıldığı bir programda birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, 2005-2006 sezonunda Galatasaray'a kaybedilen şampiyonluk için yine serzenişte bulundu. Aziz Yıldırım'ın canlı yayında Fenerbahçe-Denizli maçı nedeniyle suçladığı Selçuk Dereli twitter hasabından cevap verdi. İşte Selçuk Dereli'nin o açıklamaları:

"NTV YAYINA BAĞLAMADI"

"Aziz Yıldırım Denizli maçıyla ilgili hakkımda konuşmuş. Program devam ederken cevap hakkımı kullanmak istedim fakat NTV yayına bağlamadı."

"ÇAMUR AT İZİ KALSIN YAPMAK YOK"

"NTV'nin beni yayına bağlamaması hiç şık olmadı.Öyle 'çamur at izi kalsın' yapmak yok."

"AZİZ YILDIRIM'A AÇIK ÇAĞRI YAPIYORUM"

"Aziz Yıldırım'a açık çağrı yapıyorum; istediği zaman istediği kanalda (buna NTV'de dahil) Denizli-Fenerbahçe maçını konuşmaya hazırım."

"AZİZ YILDIRIM'I KINIYORUM"

"Aziz Yıldırım'ın o maçla ilgili algı operasyonu yapıp kendi hatalarını başkalarına yıkma anlayışını şiddetle kınıyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...