Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da korkutan yangın

Düzenleyen:
Diyarbakır'da korkutan yangın

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır’da, bir binanın bodrum katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında, maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre olay, Kayapınar ilçesinde bulunan Peyas Mahallesi 489. Sokak’taki Şeker 9 apartmanının bodrum katında meydana geldi. Aynı zamanda hurdacı dükkanı olarak da kullanılan binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye, sağlık ekipleri ve güvenlik güçlerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Binanın 1. katına kadar çıkan alevler, itfaiyenin yoğun çabaları sonucu söndürüldü. İtfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra soğutma çalışması yaparken, yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...