Gencebay’ın gecesi

Düzenleyen:
Gencebay’ın gecesi

MAGAZİN Haberleri

Antalya’da Orhan Gencebay Birlik ve Beraberlik Gecesi düzenlendi.

Aksu ilçesinde kurulan EXPO 2016’da yapılan programda Cengiz Kurtoğlu, Ferhat Göçer, Hande Yener, Kıraç, Kutsi, Manga, Nükhet Duru, Rafet El Roman, Ümit Besen, Volkan Konak, Yavuz Bingöl, Zara ve Zerrin Özer gibi çok sayıda sanatçı, Gencebay’ın sevilen şarkılarını seslendirdi. Programın sonunda sahneye çıkan Orhan Gencebay da “Batsın Bu Dünya” ve “Gelin Birlik Olalım” şarkılarını söyledi, kendisini yalnız bırakmayan sanatçılara teşekkür etti. “Bu gece gönüllerin birliği gecesi, vatan aşkının gecesi, bu gece aşkların gecesi” diyen Gencebay, Türkiye sevgisini anlattığı yeni bestesinin sözlerini sevenleriyle paylaştı. Bestenin sözleri şöyle: 
“Sen benim cennetim, hür vatanımsın/Sen ecdadımın yadigârısın/Varlığım uğruna armağan olsun/Vatanım, toprağım, canım Türkiyem/Hem ekmeğim hem suyumsun/Vazgeçilmez namusumsun/Âşığınım, dünya duysun canım Türkiyem/Uğrunda can veren canlarımız var/Çıktık sonsuza bayrağımızla/Allah’ın yolunda imanımızla/Biz bize yeteriz canım Türkiyem/Hem ekmeğim hem suyumsun/Vazgeçilmez namusumsun/Âşığınım, dünya duysun canım Türkiyem.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...