Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahreyn Emiri Halife’den Türkiye’ye tam destek

Düzenleyen:
Bahreyn Emiri Halife’den Türkiye’ye tam destek

DÜNYA Haberleri

Ankara, Bahreyn Emiri Hamad bin İsa el Halife’yi ağırlıyor.

Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren Emir Halife’yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde törenle karşıladı. Erdoğan ve Hamad bin İsa el Halife, törenin ardından baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirdi. Emir Halife’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gerek darbe girişimi, gerekse yaşanan terör saldırıları sebebiyle geçmiş olsun ve taziye mesajlarını ilettiği görüşmede, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin yanı sıra bölgesel konular da ele alındı. Halife, Türkiye’nin DAEŞ operasyonlarına tam destek verirken, Erdoğan’ın bölgedeki güçlü liderliğine de vurgu yaptı. İki lider ardından, heyetler arası görüşmelere başkanlık etti. Heyetler arası görüşmelerde Türkiye ile Bahreyn Krallığı arasında 5 alanda anlaşma ve iş birliği protokolleri imzalandı.
ERDOĞAN ABD YOLCUSU
Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, 71. BM Genel Kurulu’na katılmak üzere 17-24 Eylül 2016 tarihlerinde, ABD’ye bir ziyaret gerçekleştirecek.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...