Yıldırım’a ağır salvolar!

Düzenleyen:
Yıldırım’a ağır salvolar!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu’nun önceki gece NTV’de katıldığı programda, FETÖ yapılanması ve 3 Temmuz şike davasıyla ilgili söyledikleri ortalığı karıştırdı.

Trabzonspor, Galatasaray ve Bursaspor Yıldırım’a ağır salvolarda bulundu. Trabzonspor, şike sürecine değinerek, “Kulübümüzün 2010-2011 sezonundan bu yana şikeyle ilgili duruşu bellidir ve bugüne kadar hiçbir sapma olmamıştır. Kaldı ki şikenin varlığı UEFA ve CAS tarafından da tescillenmiştir. Trabzonspor’un mücadelesi bir hak mücadelesidir. Tarafımızca ne bir camia hedef alınmış ne de kavga ortamı istenmiştir. Bugün neredeyse tamamının yurt dışına kaçtığı FETÖ’nün savcı ve hâkimleriyle kendi tesislerinde çift kale maç oynayanlar bize FETÖ yaftası vuramaz” açıklamasını yaptı. 
Arka bahçeni temizle
Galatasaray da Yıldırım’ın sözlerine sessiz kalmadı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ise TSK’nın çok kritik bir sınır ötesi operasyonu yaptığı dönemde kutuplaştırıcı üslupla birlik ve beraberliğin zedelenmeye çalışıldığı ifade edilirken, “Türkiye’nin 40 yıldır FETÖ tarafından sinsice kuşatılmaya çalışıldığı vahim bir gerçek olarak karşımızdadır. Bu örgütün gerçek yüzünün ortaya çıktığı ilk andan itibaren hukuken örgütle bağlantısı olanların kulüple ilişkisi 15 Temmuz gecesinden çok önce kesilmiştir. Yaklaşık 20 yıl önce Galatasaray’da yer almış birkaç sporcu üzerinden köklü bir camiayı karalamaya, onu terör örgütünün parçası gibi göstermeye çalışanların akıl sağlığından şüphe ederiz. Biz diğer kulüp ve kurumları da kendi arka bahçelerini temizlemeye davet ediyoruz” denildi. 
Kadıköy zaferi incelensin
Yıldırım’ın sözlerine 2009-2010 sezonunun şampiyonu Bursaspor’dan da cevap geldi. Fenerbahçe Başkanı’nın “O sezona da bakılsın, bu sezona da bakılsın” diyerek hedef saptırmaya çalıştığını belirten yeşil-beyazlılar, “Kaybettiği her şampiyonluğun, her Avrupa’dan elenişin ardından, başka şampiyonluklara çamur atarak, başarısızlığını ve beceriksizliğini örtmeye çalışan, kendi çıkarları için gözünü kırpmadan öfkeyi örgütleyen birinin bu çabası, acizliğin, zavallılığın, çaresizliğin, kendi bataklığından kurtulmaya çalışmanın bir göstergesidir. İsterseniz attığımız 65 gol, 23 galibiyet ve 75 puan incelensin. 2-0’dan 3-2’lik Kadıköy zaferimiz de incelensin. Ama tapelerde ortaya çıkan ‘Bursaspor’u hesaba katmamışız’ ifadesi de incelenmelidir, sürülen tarlalar da…” diyerek Yıldırım’a yüklendi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...