Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güle oynaya

Düzenleyen:
Güle oynaya

SPOR Haberleri

İstanbul’daki 3-0’lık skorun avantajıyla gittiği İsviçre’de rahat bir oyun sergileyen sarı-lacivertliler Fernandao ve Stoch’un golleriyle gruplara adını yazdırdı

UĞUR AKTAN

Aslında Kadıköy’deki 3-0’lık galibiyetle bitmişti her şey. Vitor Pereira’nın kayalara oturttuğu geminin dümenine geçer geçmez farkını gösteren Dirk Advocaat, oyun anlamında olmasa da sonuç olarak yüzünü güldürmüştü sarı-lacivertlilerin. Yine de rövanş maçında da tedbiri elden bırakmadı kurt hoca. Bu sezon evinde oynadığı her maçta en az 2 gol atan Grasshoppers karşısında sahaya kontrollü bir kadroyla çıktı. Tek forvet kullandı. Kanatlarda Alper ve Stoch’un ileri geri mekik dokumasını istedi. Orta sahada alanları iyi kapatıp rakip takımının pas organizasyonlarını bir güzel kesti. Kısacası Hollandalının hamleleri tam anlamıyla karşılığını buldu. Fenerbahçe, İsviçrelilere kalesinde tehlike şansı bile vermedi. 
Fernandao rol çaldı
Bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıkan Robin van Persie henüz tam anlamıyla hazır olmasa da kalitesini gösteren vuruşlar yapmaktan geri kalmadı. Ancak genel anlamda orta alanda sıkışan oyunda kilidi kıran isim Alper Potuk oldu. Grasshoppers’ın havlu attığı dakikalarda sahneye çıkan Van der Wiel’in 77’deki şık pasında cezası bitip geri dönen Alper’in boş ağlara yönelen vuruşunu çizgide Fernandao tamamladı: 1-0. Futbolcunun golü sonrası tek başına sevinmesi, takım arkadaşlarının Alper’e koşması dikkat çekti. Kapanışı ise 84’te Stoch köşeye şık bir vuruşla yaptı: 2-0. Fenerbahçe bir kez daha skorsal tatminle grupların yolunu tuttu.

Güle oynaya

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...