196 askeri hakim subayın atamaları gerçekleştirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
196 askeri hakim subayın atamaları gerçekleştirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Milli Savunma ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanlıkları bünyesinde yapılan atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarlığına Bakanlık Müşaviri Suat Hayri Aka, Bakanlık Müşavirliğine Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürü Bekir Gezer, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü’ne Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcısı Erdem Direkler getirildi. 
Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlıklarına Düzce Valisi Ali Fidan, Müsteşar Yardımcılığına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu, Teftiş Kurulu Başkanlığına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Başmüfettişi Abdullah Yaldız, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Recep Kemal Akyürek atandı. 
Ayrıca, 196 askeri hakim subayın atamaları da gerçekleştirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...