HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Riekerink: Benim yerime Eto'o mu gelecek?

Düzenleyen: /
Riekerink: Benim yerime Eto'o mu gelecek?
Jan Olde Riekerink, Galatasaray, Samuel Eto&tt2;o, Haber

SPOR Haberleri

Bipspor'un haberine göre Galatasaray yönetimi, Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o'yu önerdi, Hollandalı çalıştırıcının yanıtı ise herkesi kahkahaya boğdu...

G.Saray yönetimi, Riekerink ile ‘forvet toplantısı’ yaptı. Eto’o’yu alabileceklerini söyleyen yönetime Hollandalı hoca ise “Ben görevimden memnunum. Samuel Eto’o gelip de benim yerime G.Saray’da teknik direktörlük mü yapacak?” diyerek bu transferi hemen veto etti. Forvet hattına yeni bir isim daha dahil edebilmek için yönetim arayışlarını sürdürürken menajerler Beşiktaş’ın kapısından dönen Samuel Eto’o’yu G.saray’a önerdi... Bip Spor’un haberine göre yıllık 3 milyon Euro alan Kamerunlu oyuncu ile ilgili yönetim de önceki gün Jan Olde Riekerink ile masaya oturdu... 
 
Hollandalı çalıştırıcıya, onay vermesi halinde Eto’o’yu alabileceklerini belirten Başkan Dursun Özbek, Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek hiç beklemedikleri bir yanıt ile karşılaştı... Deneyimli teknik adam, Samuel Eto’o’nun hem yaşına hem de Antalyaspor’daki durumuna göndermede bulunarak, “Ben görevimden memnunum. Samuel Eto’o gelip benim yerime G.Saray’da teknik direktörlük mü yapacak?” yanıtını verdi. Riekerink'in bu sözleri toplantıdaki herkesi kahkahaya boğarken 35 yaşındaki oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle zaten kuşku içinde olan yöneticiler de rahatladı. 
 

Riekerink: Benim yerime Eto'o mu gelecek?

‘SORUN GETİRİR’
 
Ardından herkes Riekerink ile aynı görüşte olduğunu vurgularken Kamerunlu yıldızın Antalyaspor’da teknik ekibin işine çok karıştığı ve böyle bir durumun G.Saray geleneklerine aykırı olduğu fikri benimsenip “Eto’o bize ancak sorun getirir” yorumu ile bu defter kapandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...