Fenerbahçe İstanbul'da

/ Kaynak: CHA
Fenerbahçe İstanbul'da

FUTBOL Haberleri  / CHA

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Benfica'ya 3-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Fenerbahçe, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Benfica'ya 3-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Fenerbahçe, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.
Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen kafileyi, yaklaşık 100 kadar Fenerbahçe taraftarı karşıladı. Sarı-lacivertli taraftarlar, özellikle dünkü maçta sakatlanarak oyunu terketmek zorunda kalan Gökhan Gönül'e büyük ilgi gösterdi.
Öte yandan, dünkü karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Gökhan Gönül, durumu hakkında medya mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tevcrübeli oyuncu, "Maç içinde sizin de gördüğünüz gibi birkaç dakikalık bir bilinç kaybı yaşadım. Hastanede kendime geldim. Futbolun içinde bunlar olan şeyler, asıl beni, turu geçememek üzdü. Şu anda iyiyim. 8 tane dikiş atıldı. 3-4 gün dinlenmem gerekiyor." dedi.
Yıldız oyuncu, sakatlığının ardından kendisine mesaj atan taraftarlara da teşekkür ederek, "Sadece Fenerbahçe taraftarı değil. Diğer taraftarlar da bana mesaj attılar, onlara da teşekkür ediyorum. Kötü bir durum sonrası böyle şeyler yaşanıyor ama gerçek insanlık bu. Biz bir tarafta Fenerbahçe amblemi, diğer tarafta Türk bayrağı amblemi taşıyoruz." diye konuştu. Kafile, daha sonra taraftarların tezahüratları altında Samandıra Tesisleri'ne geçti.
Bu arada, futbol takımı ile birlikte gelen Başkan Aziz Yıldırım'a da taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla destek oldu.


FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...