Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İtalya'daki depremde akıl almaz kurtuluş

Düzenleyen:
İtalya'daki depremde akıl almaz kurtuluş

DÜNYA Haberleri

İtalya'da 10 yaşındaki küçük kız, 250'yi aşkın kişinin öldüğü depremde enkazdan 17 saat sonra canlı çıkarıldı.

İtalya'nın orta kesiminde dün sabah meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 250'yi aştı. Yerel saatle 03.36'da meydana gelen ve 20 saniye süren depremden tam 17 saat sonra inanılmaz bir kurtuluş yaşandı.

KÜÇÜK KIZ, ENKAZDAN SAĞ ÇIKARILDI
10 yaşındaki kız çocuğu tam 17 saat sonra enkazın altından canlı olarak kurtarıldı. Kurtarma ekipleri tarafından enkazın karanlığından gün ışığına çıkarılan küçük kız, depremi akıl almaz şekilde küçük sıyrıklarla kurtardığı görüldü.

"Giulia" isimli küçük kızın ailesi kurtarma operasyonu sonrası büyük bir sevinç yaşadı. Küçük kızın enkaz altından çıkarılması sonrası konuşan itfaiyeci Danilo Dionisi, "10 yaşındaki kız çocuğu biraz önce enkaz altından çıkarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Deprem sonrası kasabanın durumunu ise zaten fotoğraflar anlatıyor" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...