Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Holding'ten Cahit Paksoy açıklaması

Düzenleyen:
İhlas Holding'ten Cahit Paksoy açıklaması

GÜNDEM Haberleri

İhlas Holding'ten Cahit Paksoy'un tutuklanması hakkında açıklama yapıldı. İşte İhlas Holding'in Paksoy ile ilgili yaptığı açıklama;

"Daha önceki, 17.08.2016 tarihinde, yapılan açıklamada Şirketimizde 18.04.2016 tarihinden bu yana Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Cahit Paksoy’un 2013 yılında çalıştığı Şirket ile ilgili olarak göz altına alındığını, konunun Şirketimiz İhlas Holding ile alakalı olmadığını, Şirketimizin isminin bazı medya organlarında yersiz ve gereksiz yer aldığını kamuoyunun bilgisine sunmuştuk.

Yönetim Kurulumuzun bugün almış olduğu kararla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamada, Cahit Paksoy’un Şirketimiz nezdindeki tüm görevlerinin sona erdiği ve yerine yeni görevlendirmeler yapıldığı ifade edilmiştir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...