Galatasaray gün sayıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Galatasaray gün sayıyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Sarı-kırmızılı camiaya beklenen müjdeyi Fransızlar’ın ünlü gazetesi verdi. Yıldız futbolcu İstanbul’a geliyor

Uzun süredir defansif orta saha bölgesine yıldız bir oyuncu getirmeyi planlayan Galatasaray, Lassana Diarra için gün sayıyor. Geçen sezonu Marsilya forması altında geçiren 31 yaşındaki futbolcu, Lokomotiv Moskova'nın Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) kazandığı dava gereği ödemesi gereken 10 milyon Euro tazminat nedeniyle zor günler geçiriyordu. Fransızların prestijli spor gazetesi L'Equipe'in haberine göre; kendisine talip olan hiçbir kulübün tazminatı ödemeye yanaşmaması üzerine devreye giren Galatasaray'ın "Tazminatının yarısını biz verelim" teklifini bir süredir düşünen Diarra, Aslan'a 'evet' dedi. Gazeteye göre; bu hafta sonu İstanbul'a gelmesi beklenen 31 yaşındaki defansif orta saha, son görüşmelerin ve sağlık kontrolünün ardından kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı atacak.


OLDE, LİNNES'İ KESTİ! FORMA SABRİ REİS'İN
Sezona Karabükspor galibiyeti ile başlayan Galatasaray, bugün Akhisar'a konuk oluyor. Ligin ilk maçında gösterdikleri kötü performansı Akhisar maçında görmek istemediğini oyuncularına ileten Jan Olde Riekerink'in, Karabük maçının ilk yarısında kötü oyunu sonrası kenara aldığı Linnes'in formasını Sabri'ye vereceği öğrenildi. Hollandalı teknik adamın sağ kanatta da Yasin ile Sinan arasında ikilem yaşadığı bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...