775 hakim ve savcının görev yerleri belli oldu

/ Kaynak: İHA
775 hakim ve savcının görev yerleri belli oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

HSYK tarafından mesleğe kabullerine karar verilen 13. ve 14. dönem 775 hakim ve savcı adayının görev yeri kurayla belirlendi.

HSYK tarafından mesleğe kabullerine karar verilen 13. ve 14. dönem 775 hakim ve savcı adayının görev yeri kurayla belirlendi. Ankara'daki kura töreninde konuşan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, "Millet adına hüküm vermek üzere yetkilendirilenler, bu yetkiyi gerçekten millet adına kullanmak zorunda olduklarına dair sorumluluklarını hiçbir şekilde unutmamalıdır" dedi. Ardından Bakan Ergin, bilgisayar tuşuna basarak atamaları başlattı. Bu sırada 775 aday, büyük heyecan yaşadı. Yerlerinde duramayan hakim ve savcı adayları, haritada atandıkları yerlere baktı ve telefonla sonuçları yakınlarına bildirdi. Görev yerinin önemli olmadığını dile getiren hakim ve savcı adayları, ülkenin neresi olursa olsun görev yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Bazı adayların, çocuklarıyla kura törenine geldikleri gözlendi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...