AK Parti'den ihraç edilen başkan gözaltında

Düzenleyen:
AK Parti'den ihraç edilen başkan gözaltında

GÜNDEM Haberleri

FETÖ bağlantısı olduğu gerekçesiyle Ak Parti'den ihraç edilen 4 belediye başkanından biri olan Konya'nın Ilgın İlçe Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, polis tarafından gözaltına alındı.

 

Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle Ak Parti'den ihraç edilen 4 belediye başkanından biri olan Konya'nın Ilgın İlçe Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında dün akşam polis tarafından gözaltına alındı.

MAKAMI VE EVİNDE ARAMA YAPILDI

Oral, ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürülürken, başkanlık makamı ve evinde aramalar yapıldı. Oral'ın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

"MUKADDERATA İNANCIM SONSUZDUR"

AK Parti'den ihraç edildikten sonra yazılı açıklama yapan Oral, "Mukadderata inancım sonsuzdur.

Fakat böyle bir süreçte hain FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlandırılarak partimden ihraç edilmem hem kendimin, hem şehrimin kabulleneceği bir şey değildir." ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...