Denayer geliyor 3 isim gidiyor

Düzenleyen:
Denayer geliyor 3 isim gidiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'da teknik direktör Riekerink'in kadroda düşünmediği isimler birer birer kulüpten ayrılıyor. Denayer ise Manchester City'den kiralanmak üzere...

Umut Bulut'un Kayserispor ile anlaşma sağlamasının ardından Salih Dursun'un da kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Salih'i Alanyaspor ve Gaziantepspor'un istediği, genç oyuncunun tercihini büyük olasılıkla Gaziantepspor'dan yana kullanacağı belirtildi.  

Riekerink'in kadro dışı bıraktığı Olcan Adın ise kendisine yurt dışından gelen tekliflere yanıt vermeyi düşünüyor. Olcan, daha önce Bursaspor'un gündemine gelmiş ancak oyuncunun 1.8 milyon Euro'luk yıllık ücreti transferin önüne geçmişti. 

Kayserispor ile anlaşan Umut Bulut'un maaşının bir kısmını Galatasaray karşılayacak. Sarı kırmızılılardan son yılında 1 milyon 850 bin Euro alacak olan tecrübeli golcünün maaşı yarı yarıya Kayserispor ve Galatasaray tarafından ödenecek. 

Riekerink tarafından düşünülmeyen Tarık Çamdal için ise şu ana kadar kulübe ulaşan resmi bir transfer teklifi olmadı. 

DENAYER KİRALANMAK ÜZERE
Galatasaray, Manchester City'den Jason Denayer'i kiralamak üzere. Sarı kırmızılı kulüp, İngiliz ekibiyle temaslarını hızlandırırken, Belçikalı oyuncunun Galatasaray'da forma giymek istemesi bu transferdeki belirleyici nokta olarak öne çıkıyor. 

Jason Denayer için kulüp yetkilileri İspanya ya da Portekiz'de forma giymesi durumunda daha hızlı gelişim sağlayacağını düşünüyor. City menajeri Guardiola'nın bu sezon kadrosunda yer vermek istemediği genç stoper, kendisine gelen tekliflere karşın İstanbul'da 1 yıl daha oynamaya sıcak bakıyor. Denayer'in babası ile Galatasaray yönetiminin yaptığı görüşmeler, oyuncunun Türkiye'de mutlu olması, transferin önünü açan faktörler. 

Manchester City kulübüyle bir süredir kiralık formülü için görüşen Galatasaray yönetimi, transferde sona yaklaştı. Önümüzdeki günlerde Denayer'in kiralık olarak kadroya katılması bekleniyor. 

Galatasaray teknik direktörü Riekerink, savunmada hızlı bir oyuncunun varlığının kadro derinliği açısından önemli olacağını yönetime söyleyerek, Denayer'i mutlaka takımda görmek istediğini belirtmişti. Yönetim de Riekerink'e çalışmaların olumlu geçtiğini söyleyip bu transferde sonuç alınacağının garantisini verdi. 

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 28 maça çıkan Denayer, 1 sarı kart görüp 3 asist yapmıştı. Sezon içinde adele sakatlığı geçiren başarılı oyuncu yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...