Süper Lig'e 2 transfer birden

Düzenleyen:
Süper Lig'e 2 transfer birden

SPOR Haberleri

Gaziantepspor, Viktoria Plzen takımında top koşturan Frantisek Rajtoral ve Daniel Kolar’ı kadrosuna dahil etti.

Gaziantepspor transferin son gününde savunmaya takviye yaptı. Kırmızı-siyahlılar, Çek Cumhuriyeti takımlarından Viktoria Plzen forması giyen 1986 doğumlu milli oyuncu Franstisek Rajtoral’ı renklerine bağladı. Bonservisi ile birilikte alınan çek oyuncu ile yönetim 2+1 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladı.

KOLAR’I DA AÇIKLADI

Gaziantepspor Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Gaziantespor, Çek Cumhuriyeti takımlarından Viktoria Plzen forması giyen 1985 doğumlu milli oyuncu Daniel Kolar’ı renklerine bağladı. Bonservisi Viktoria Plzen takımından alınan Daniel Koral ile 2+1 yıllık opsiyonlu sözleşme imzalandı. Daniel Kolar’a hoşgeldin diyor, Kırmızı-Siyahlı formamız altında başarılar diliyoruz” denildi.

Daniel Kolar Kimdir

27 Ekim 1985 Çek Cumhuriyeti doğumlu olan 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, futbola SK Roztoky ve Sparta Prag takımları alt yapısında başladı. 2004-2005 sezonunda profesyonel olarak FC Slovacho takımına transfer olan Kolar, 2005 sezonu başında Chmel Blsany takımına transfer oldu. 2006 sezonunda transfer olduğu Sparta Prag takımında gösterdiği performans ile Çek Cumhuriyeti’nde ’Yılın Yeteneği’ ödülünü aldı. 2008 sezonunda Viktoria Plzen takımına transfer olan Çek Cumhuriyeti A Milli Takım oyuncusu Kolar, ayrıca Çek Cumhuriyeti U19 ve U21 takımlarında görev aldı.

Frantisek Rajtoral Kimdir

12 Mart 1986 Çek Cumhuriyeti doğumlu olan 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, futbola Kovohute ve Marila Pribram takımları alt yapısında başladı. 2004-2005 sezonunda profesyonel olarak Marila Pribram A Takımına yükselen Rajtoral, 2005 sezonu başında Banic Ostrava takımına transfer oldu. Burada çıktığı 100 maçta 12 gol kaydeden Rajtoral, 2009-2010 sezonunda Viktoria Plzen’e, 2013-2014 sezonunda Almanya’nın Hannover takımına transfer oldu. Çek Cumhuriyeti A Milli Takım oyuncusu olan Rajtoral, ayrıca Çek Cumhuriyeti U18, U19 ve U21 takımlarında görev aldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...