Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İspanya bu kararı konuşuyor! Arda...

Düzenleyen:
İspanya bu kararı konuşuyor! Arda...

SPOR Haberleri

A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim'in kadro seçimi dış basında da büyük yankı buldu.

A Milli Takım Futbol Direktörü Fatih Terim, aday kadroya Arda Turan, Selçuk İnan, Hakan Balta, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin gibi isimleri almadı. Bu radikal karar dış basında da yankı buldu.

Marca Gazetesi, zor bir Avrupa şampiyonası geçiren Arda Turan'ın Fatih Terim tarafından kadroya alınmadığını vurgulayarak milli takımda prim konusunda anlaşmazlığın bu kararda etkili olabileceği yorumunu yaptı.

Marca, Arda'nın yerine Mehmet Topal'ın kaptanlığı alacağını da belirtti. Goal ise Arda Turan'ın EURO 2016'da Türk taraftarlar tarafından protesto edildiğini ifade etti.

Arda, Burak, Selçuk, Hakan Balta gibi isimlerin 30 yaş ve üstü olduğuna dikkat çekilerek kararda bu faktörün belirleyici olduğu ifade edildi. Öte yandan Twente formasıyla Groningen'e 3 gl birden atan Enes Ünal'ın da taze isim olarak aday kadroya katıldığı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...