Palandöken: Küçük esnaf korunmalı

- Güncelleme:
Palandöken: Küçük esnaf korunmalı

Ekonomi Haberleri

Hiper ve gros marketlere mal satışı yapan esnaf ve tedarikçilerin ürünlerini satmak çeşitli sıkıntılar yaşadığını belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevci Palandöken, küçükleri korumak için acilen önlem alınması gerektiğini söyledi.

Hiper ve gros marketlere mal satışı yapan esnaf ve tedarikçilerin ürünlerini satmak çeşitli sıkıntılar yaşadığını belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevci Palandöken, küçükleri korumak için acilen önlem alınması gerektiğini söyledi. nbsp;

AVM'LER TEDARİKÇİLERE ÇEŞİTLİ MALİYET YÜKLÜYOR

nbsp;Hiper ve gross marketlere mal veren esnaf ve tedarikçiler ürünlerini satmak için türlü sıkıntılar çektiklerini, tahsilatın uzun sürmesi yüzünden perişan olduklarını söyleyen Palandöken, "Satın aldığı ürünün parasını tedarikçiye 9 ay sonra ödeyen piyasanın dev alıcıları, aynı zamanda tedarikçilere çeşitli maliyetler yüklüyorlar. Herkesin bildiği insert bedeli, raf elektriği bedeli, temizlikçi ücreti gibi ödeme kalemleri dışında bazı özel maliyetlere de katlanmak zorunda kalması tedarikçiyi canından bezdirdi. Küçükleri korumak için acil önlem gerekir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...