Yıldız futbolcu Galatasaray'a geri dönüyor

Düzenleyen:
Yıldız futbolcu Galatasaray'a geri dönüyor

SPOR Haberleri

Geçen sezon İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den 1 yıllığına kiralanan Belçikalı yıldız Jeson Denayer'in Galatasaray'a kiralık olarak geri dönmesi bekleniyor.

Galatasaray'da teknik direktör Riekerink'in kadroda düşünmediği isimler birer birer kulüpten ayrılıyor. Denayer'in ise Manchester City'den kiralanmak üzere olduğu belirtildi. Umut Bulut'un Kayserispor ile anlaşma sağlamasının ardından Salih Dursun'un da kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.
NTV Spor'un aktardığına göre; Salih'i Alanyaspor ve Gaziantepspor'un istediği, genç oyuncunun tercihini büyük olasılıkla Gaziantepspor'dan yana kullanacağı belirtildi.

Riekerink'in kadro dışı bıraktığı Olcan Adın ise kendisine yurt dışından gelen tekliflere yanıt vermeyi düşündüğü aktarıldı. Olcan, daha önce Bursaspor'un gündemine gelmiş ancak oyuncunun 1.8 milyon euroluk yıllık ücreti transferin önüne geçmişti. Kayserispor ile anlaşan Umut Bulut'un maaşının bir kısmını Galatasaray karşılayacak. Sarı kırmızılılardan son yılında 1 milyon 850 bin euro alacak olan tecrübeli golcünün maaşı yarı yarıya Kayserispor ve Galatasaray tarafından ödenecek.

Riekerink tarafından düşünülmeyen Tarık Çamdal için ise şu ana kadar kulübe ulaşan resmi bir transfer teklifi olmadı. Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; Olcan Adın, Umut Bulut ve Tarık Çamdal'ın bir daha sarı-kırmızılı takımda forma giyemeyeceğini söylemişti. Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; Olcan Adın, Umut Bulut ve Tarık Çamdal'ın bir daha sarı-kırmızılı takımda forma giyemeyeceğini söylemişti.

Denayer Galatasaray yolunda

Manchester City kulübüyle bir süredir kiralık formülü için görüşen Galatasaray yönetimi, transferde sona yaklaştı. Önümüzdeki günlerde Denayer'in kiralık olarak kadroya katılması bekleniyor. Galatasaray teknik direktörü Riekerink, savunmada hızlı bir oyuncunun varlığının kadro derinliği açısından önemli olacağını yönetime söyleyerek, Denayer'i mutlaka takımda görmek istediğini belirtmişti. Yönetim de Riekerink'e çalışmaların olumlu geçtiğini söyleyip bu transferde sonuç alınacağının garantisini verdi.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 28 maça çıkan Denayer, 1 sarı kart görüp 3 asist yapmıştı. Sezon içinde adele sakatlığı geçiren başarılı oyuncu yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...