Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Mor galibiyetle başladı

Düzenleyen:
Emre Mor galibiyetle başladı

SPOR Haberleri

Emre Morlu Borussia Dortmund, Bundesliga'nın ilk hafta karşılaşmasında sahasında Mainz 05'i 2-1 yendi.

Bundesliga'da ilk hafta karşılaşmasında Borussia Dortmund, sahasında Mainz 05'i ağırladı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

GOLLER

Dortmund'daki Signal Iduna Park Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, Pierre-Emerick Aubameyang'ın 17. dakikada attığı ve 89. dakikada penaltıdan kaydettiği gollerle rakibini 2-1 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Mainz 05'in tek golü 90. dakikada Muto Yoshinori'den geldi.

EMRE MOR YEDEK, NURİ ŞAHİN KADRODA YOK

Borussia Dortmund'da milli futbolculardan Emre Mor karşılaşmada yedek soyunurken, Nuri Şahin kadroda yer almadı. Konuk takımda ise bir başka milli oyuncu Yunus Mallı 86 dakika sahada kalırken, Türk asıllı oyunculardan Levin Mete Öztunalı ise 71. dakikada Suat Serdar'ın yerine oyuna girdi.

WOLFSBURG, AUGSBURG'U 2-0 YENDİ

Wolfsburg, deplasmanda Augsburg'u 35. dakikada Daniel Didavi ve 89. dakikada Ricardo Rodriguez'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Ev sahibi ekipte Halil Altıntop, 84. dakikada oyuna dahil oldu.

SCHALKE 1-0 FRANKFURT

Schalke 04 ise konuk olduğu Eintracht Frankfurt'a Alexander Meier'in 13. dakikadaki golüyle 1-0 yenildi. Frankfurt ekibi, Michael Hector'un 79. dakikada kırmızı kart görmesiyle karşılaşmanın son bölümünde 10 kişiyle mücadele etti.

KÖLN 2-0 DARMSTADT

Köln de sahasında Darmstadt'ı Marcel Risse ve Anthony Modeste'nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Karşılaşmaya fırtına sebebiyle 58. dakikada 15 dakikalık bir ara verildi.

HAMBURG 1-1 INGOLSTADT

Günün bir diğer müsabakasında ise Hamburg, konuk ettiği Ingolstadt ile 1-1 berabere kaldı.

ÜÇ KARŞILAŞMA İLE TAMAMLANACAK

Bundesliga'da ilk hafta, bu akşam oynanacak Borussia Mönchengladbach-Bayer Leverkusen ve yarınki Hertha Berlin-Freiburg ve Hoffenheim-Leipzig karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...