Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim, Arda'nın veliahtını buldu

Düzenleyen:
Terim, Arda'nın veliahtını buldu

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı'nın teknik patronu Fatih Terim, kadroya Salih Uçan, İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder, Enes Ünal, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan'ı alarak büyük bir rotasyona gitti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, radikal bir karar alarak Arda, Burak, Selçuk, Hakan Balta, Caner ve Gökhan Gönül'ü almadığı yeni bir aday kadro hazırladı. Rusya ve Hırvatistan maçı öncesinde A Milli Takım aday kadrosunda adeta devrim yapan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim flaş kadrosuyla ilginç bir istatistiğe imza attı.

ÜMİT MİLLİ TAKIMI'NDAN 10 FUTBOLCU

Göreve geldiğinde alt yaş milli takımları yarışmacı kimliğinden çıkartarak A Milli Takım'a oyuncu yetiştiren bir sistem haline getireceğini söyleyen Terim, son bir yıl içinde Ümit Milli Takımı'ndan tam 10 futbolcusunu A Milli Takım'a taşıyarak bunu gerçeğe dönüştürdü.

KADRODA BÜYÜK DEĞİŞİM

Terim açıkladığı son aday kadroda Arda, Burak, Selçuk, Hakan Balta, Caner ve Gökhan Gönül'ü almadığı aday kadroya yeni isimler dahil ederek yepyeni bir Milli Takım oluşturdu. İşte kadroya alınmayan isimlerin yerine geçecek futbolcular: Salih Uçan, İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder, Enes Ünal, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...