Sakat ve cezalılar Advocaat'ın hesaplarını bozdu

Sakat ve cezalılar Advocaat'ın hesaplarını bozdu

SPOR Haberleri

Topal’ın cezası ve Salih’in sakatlığı bugünkü Kayseri karşılaşması öncesi Advocaat’ın hesaplarını bozdu.

F.Bahçe'de Kayserispor maçı öncesinde orta alan sıkıntısı yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde Mehmet Topal kırmızı kart cezalısı... Sakatlar listesine Souza'nın ardından Grasshoppers maçında aldığı darbeyle Salih Uçan da eklendi. Bu üç oyuncu Kayseri maçında forma giyemeyecek. F.Bahçe Teknik Direktörü Advocaat, orta alan kurgusunda yeni bir format düzenlemek zorunda. Neustadter'i ön liberoya çekecek olan Advocaat'ın, Ozan ve Alper'i de bu bölgede kullanması bekleniyor.

VAN PERSİE İLK 11'E
Süper Lig'de Başakşehir maçında yedek soyunan Robin van Persie'nin Kadıköy'teki Kayseri karşısında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Teknik direktör Dick Advocaat, İsviçre oynanan Grasshoppers karşısında 11'de sahaya sürdüğü ve fiziksel açığını gideren Hollandalı yıldızın yanına ise Miroslav Stoch ile Emenike'yi monte edecek. Nijeryalı forvet, 4-3-3 sisteminde sağ kanatta görev alacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...