İstanbullular Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne akın etti

Düzenleyen:
İstanbullular Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne akın etti

YAŞAM Haberleri

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile birlikte Kuzey Çevre Otoyolu ve bağlantı yolları, gece 00.00’dan itibaren araç geçişlerine açıldı.

Vatandaşlar, gece saatlerinden itibaren boğazın yeni köprüsüne yoğun ilgi gösterdi. Bu ilgi gündüz saatlerinde de devam etti. Bazı vatandaşlar köprü üstünde araçlarını en sağ şeride çekip hatıra fotoğrafı çekilirken kimileri de köprü üzerinde ‘selfie’ çekti. Köprüde görevli trafik polisleri duran araçlara, “Vatana millete hayırlı olsun, güle güle kullanın” anonsu yaparak araçların yollarına devam etmelerini isterken bazı vatandaşların sevinçten köprünün korkuluklarına çıkarak müzik eşliğinde oynadığı görüldü. Köprüden ilk geçenlerden Necdet Yiğit isimli vatandaş, “Mükemmel bir eser olmuş. Köprü, medeniyet demektir. Karşı çıkanlar gelip bu şaheseri görsün” diye konuştu. Bir baba da, “Oğlum ileride, ‘açıldıktan bir gün sonra köprüden geçtik’ diyecek. Bizim için güzel bir hatıra oldu. 27 yıllık sigortalı çalışanım, vergilerimizin bize köprü olarak döndüğünü görmek çok güzel” ifadesini kullandı.

İstanbullular Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne akın etti

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...