Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cesedi parkta bulundu!

Düzenleyen:
Cesedi parkta bulundu!

YAŞAM Haberleri

Gaziantep’in Nizip ilçesinde gece saat 02:00 suların da parkta bir erkek cesedi bulundu.

Nizip ilçesi fatih sulatan mahallesi Ahmet Göktaş parkında gece saat 02:00 sularında parkta uzun süre hareketsiz bir şekilde yatan bir kişinin olduğunu fark eden mahalle sakinleri durumu polis ekipleri ve 112 ekiplerine bildirdiler. 
Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaptıkları incelemede şahsın öldüğünü belirlediler. Olay yerini güvenlik şeridi ile çeviren polisler olay yerine kimseyi yaklaştırmazken parkta bulunan ve bir erkeğe ait olan cesed le ilgili etrafta bir araştırma yaparak delil araması yaptılar.olay yerine gelen cumhuriyet savcısı tarafından yapılan ilk incelemenin ardından şahsın üzerinden kimlik çıkmazken ceset Nizip devlet hastanesine getirildi.
Polis yaptığı araştırmalar sonucu bulunan cesedin 18 yaşındaki Suriye uyruklu Yusuf El Neccar’a ait olduğunu tespit ederek, Şahsın adresine ulaşıp durumu ailesine bildirdi.18 yaşındaki Yusuf’un ailesiyle birlikte 3 yıl önce savaştan kaçarak Annesi ve 3 kardeşi ile Türkiye’ye geldigi ve ailesinin geçimini sağlamak için Nizip ilçeisnde Suriyeli bir telefoncunun yanında çalışarak ailesinin geçimini Yusuf’un babası Hüseyin neccer’in ise suriyede kalarak özgür Suriye ordusu saflarında asker olduğu belirlendi.Ölüm nedeni tam belli olmayan Yusuf El Neccer Nizip devlet hastanesinde yapılan ön otopsinin ardından detaylı otopsi için Gaziantep adli tıp morguna gönderilirken,Polis ve savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...