Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Edirne'de 2 PKK'lı tutuklandı

Düzenleyen:
Edirne'de 2 PKK'lı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Edirne'de terör örgütü PKK üyesi 2 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, hakkında terör örgütü PKK üyesi olmaktan yakalama kararı bulunan Deniz Akgündoğdu, Kapıkule Gümrük Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yaptığı sırada gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Akgündoğdu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Belçika vatandaşı olan Akgündoğdu'nun Hollanda'da yaşadığı ve terör örgütü adına faaliyetlerde bulunduğu öğrenildi.

- Bulgaristan PKK üyesini Türkiye'ye teslim etti
Bulgaristan'da yakalanan terör örgütü PKK üyesi Ulaş Kısa da Türkiye'ye teslim edildi. Kısa, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Almanya'da PKK'ya katıldığı, Irak'ın kuzeyinde bulunduğu sırada DAEŞ'in bölgedeki tehdidi dolayısıyla Bulgaristan'a kaçtığı belirtilen Kısa'nın, kaçak yollardan sınırı geçtiği için hapis cezası aldığı öğrenildi. Kısa'nın Bulgaristan'daki cezasının ardından Türkiye'ye teslim edildiği ifade edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...