Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

“Bizi istemiyorlarsa eğeriz başımızı öne, teşekkür ederiz”

Düzenleyen: / Kaynak: iha
“Bizi istemiyorlarsa eğeriz başımızı öne, teşekkür ederiz”

SPOR Haberleri  / iha

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir mağlubiyetine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Zarar verdiğimizi anladığımız gün olmayız. Biz taraftarımız için buradayız. İstemiyorlarsa eğeriz başımızı öne, bugüne kadar verdikleri destek için teşekkür ederiz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında sahasında Medipol Başakşeir ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Maça iyi başlamadık ilk yarı iyi oynadığımızı söylemem. İkinci yarı toparlandık. Daha fazla rakip alanda oynamaya başladık. Hem dengeyi sağladık hem de ön tarafta oynamaya başladık. Risk aldığımız için de maçı çevirmemiz zor olacaktı. Başakşehir’i tebrik ediyorum” dedi.

 “Zarar verdiğimizi anladığımız gün olmayız”
 

Taraftarların futbolculara gösterdiği tepkileri de değerlendiren deneyimli teknik adam, “Hoşuma gittiğini söyleyemem. Güzel olan şey taraftarların tribünleri doldurması. Biz de onlara iyi şeyleri sunmaya çalıştık. Gerçekleri göz ardı etmeyelim. Yaptığımız transferler mecburiyetten. Kulübün durumunu düşündüğümüz için ona göre hareket ettik. Zamana ihtiyacımız olduğunu söylüyoruz. İlk defa taraftarın önüne çıktılar. Bir şey üretmeye başlamadılar. Başladıkları zaman taraftarlar destek verecek.
 
Bursaspor taraftarlarının "Burası Bursa, Akhisar değil" tezahüratlarının hatırlatılması üzerine ise tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:
 
"Akhisar’a yapılan tezahürat da yakışmadı. Küçük düşürmeye yönelik bir tezahürat oldu. Kazanmaya şartlandırdık kendimizi. Karşımızdaki takım üst düzey maçlar oynayan bir ekip. Senelerdir istikrarını koruyan ve her sene daha başarılı olan bir takım. 3 günde başarı beklemek bilmiyorum yani futbol sabır işi. Şunu çok net söyleyeyim; ben bu kulübe eziyet ettirmeye gelmedim. Buraya gelirken bazı riskler aldım. Bursaspor başarısız olursa ben nereye gideceğim? Benim de kariyerim etkilenecek. Bu riskleri Bursaspor için alıyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulumuz çok çalışıyor. Daha önce de söyledik. Bu takımın beraber oynamaya ihtiyacı var. Ben üzüldüm oyuncularıma. Keşke böyle şeyler yaşamasaydık. Zarar verdiğimizi anladığımız gün olmayız. Biz taraftarımız için buradayız. İstemiyorlarsa eğeriz başımızı öne bugüne kadar verdikleri destek için teşekkür ederiz."
 
“Sanki lig bitti ve biz küme düştük”
 
Takımda eksik oyuncuların olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, “Sivok yok, Deniz yok, Emre yok. İsmail, Ertuğrul iyi savaştı. Futbolcu hata yapacak. Oyuncular üzgünler. Soyunma odasına girdim sanki lig bitti ve biz küme düştük. Yine ayağa kalkacağız. Ben inanıyorum. Önümüzdeki maçta iyi oyunla dönersek ben inanıyorum o stadı dolduracağız” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...