Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kimliğimi kaybettim hükümsüzdür

Düzenleyen:
Kimliğimi kaybettim hükümsüzdür

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler Welliton (2) ve Nakoulma’nın gollerine Ozan, Kjaer ve uzatmada Alper Potuk’la karşılık verebildi... Kjaer atıldı...

M.EMİN ULUÇ

Maç başlarken Fenerbahçe mutlak favoriydi. Lige mağlubiyetle girmiş olsalar da, perşembe günü Zürih deplasmanında oynayıp, cuma günü yurda dönmenin yorgunluğunu taşısalar bile, mekan Kadıköy, rakip Kayseri olunca galibiyet cepte görünüyordu. Ama futbolda evdeki hesabın çarşıya uymadığı çokça görülen bir durumdu. Yine öyle oldu! Kayseri’nin kuralları zorlayan hatta hakem Serkan Çınar’ın da göz yummasıyla zaman zaman sınırları aşan sertliği Fenerbahçe’nin kırılgan oyunculardan kurulu hücum hattını yıldırdı. Sarı-lacivertliler Mehmet Topal’ın yokluğunu bariz şekilde hissederken, oyun kurucu bir orta sahanın eksikliği de bariz belliydi. Kanatları işlemeyince Kanarya uçamıyordu ve Kayseri de bunu son derece iyi çözmüştü. Mevcut şartlarda oyun sıkışmış ve pozisyon kısırlığı gol beklentilerini sıfıra indirgemişti.
Düelloda gülen yok
Ancak duran toplar ortaya beklentileri aşan bir tablo çıkardı. 27’de Deniz’in soldan kullandığı serbest vuruşta kafayı uzak direğe vuran Welliton, Volkan’ı çaresiz, Fenerbahçe tribünlerini nefessiz bıraktı: 1-0. Ama skorun dengelenmesi uzun sürmedi. 30’da kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Kjaer bilinmeyen bir yeteneğini sergileyerek tribünleri coşturdu: 1-1. Aynı Kjaer, attığı golden sadece 8 dakika sonra gole giden Welliton’u faulle durdurunca kırmızı gördü. Kayseri, 10 kişi kalan rakibi karşısında umutlanmıştı ki, 44’te Volkan’ın soldan kullandığı serbest vuruşa Ozan kafa attı: 2-1. Fenerbahçe, 10 kişi kalmış ama öne geçmişti. Tribünlerin coşkusu 1 dakika sürdü. 45’te Deniz - Welliton ikilisi kopya bir golle skoru eşitledi: 2-2. İkinci yarı tatsız gitti uzun süre. 90’da Ufuk’la 3-2’yi bulan Kayseri kazandığını sanarken, son sözü 90+3’te Alper tayin etti: 3-3.

Kimliğimi kaybettim hükümsüzdür

11 sezon sonra ilk
Dün Kayserispor’la berabere kalan F.Bahçe 11 sezon aradan sonra ilk defa ligin ilk iki haftasını galibiyetsiz kapattı. Daum’lu F.Bahçe 2005-06 sezonunun ilk maçında deplasmanda G.Birliği ile 0-0 ardından ikinci haftada da iç sahada D.Bakırspor’la 2-2 berabere kalmıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...