Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

Düzenleyen:
30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

GÜNDEM Haberleri

Ankara Valisi Kılıçlar:"30 Ağustos Zaferi, milletimizin göğsünde iman, yüreğinde bağımsızlık ve özgürlük sevdası olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Ya şehit olurum ya gazi şuuruyla hareket eden milletimiz, asla esaret altına alınamayacaktır"

 Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Kılıçlar, mesajında, "30 Ağustos Zaferi, milletimizin göğsünde iman, yüreğinde bağımsızlık ve özgürlük sevdası olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Ya şehit olurum ya gazi şuuruyla hareket eden milletimiz asla esaret altına alınamayacaktır." ifadesini kullandıBaşkomutanlık Meydan Muharebesi'nin, Türk milletinin vatanını işgal eden şer güçleri denize döktüğü eşsiz bir zafer olduğunu ifade eden Kılıçlar, Türk milletinin, tarih boyunca esaret altında kalmayı reddeden özgürlüğü ve bağımsızlığı uğruna malını ve canını seve seve feda etmekten çekinmeyen bir millet olduğunu kaydetti."Tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak" ilkeleri etrafında kenetlenen Türk milletinin, tarih sahnesindeki onurlu yürüyüşünün ilelebet süreceğini belirten Kılıçlar, mesajına şöyle devam etti:"Bunun en son örneği, 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü aracılığıyla gerçekleştirilmek istenen darbe girişimidir. Bu hain teşebbüse milletimiz, sağduyusu ve basiretiyle gereken cevabı vermiştir. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere hain darbe teşebbüsü ve kalleş terör saldırılarında hayatını kaybetmiş, vatanımız uğruna canını vermiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...