Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'de ihbarlar asılsız çıktı

Düzenleyen:
ABD'de ihbarlar asılsız çıktı

DÜNYA Haberleri

ABD'de Los Angeles Havalimanı'nda silah sesleri duyulduğu yönünde ihbar alan polis, bölgedeki güvenlik önlemlerini artırdı. ABD polisi, incelemelerin ardından ihbarların asılsız olduğunu açıkladı.

ABD polisi, Los Angeles Havalimanı'ndan silah sesleri geldiği yönünde çok sayıda ihbar aldı. 

Olay yerinde incelemeler yapan polis, herhangi bir saldırgana ya da silah sesine tanık olmadı. 45 dakikadır havalimanına uçak inişleri yapılırken, kalkış ise yapılmıyor. İnen uçaklardaki yolcular bekletilirken, kısa bir süre bazı terminallere giriş ve çıkışlara izin verilmedi.

Sosyal medyada havalimanındaki kaos fotoğrafları paylaşılırken, tüm ABD gözlerini Los Angeles'a çevirdi. 

Bölgede şu an endişe edilecek bir duruma rastlanmadığı belirtilirken, güvenlik önlemlerinin azaltığı belirtildi. 

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ: İHBAR ASILSIZ, "ZORRO" GÖZALTINDA
Havalimanı'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, polisin "Zorro" giyisili bir kişiyi gözaltına aldığı belirtildi ve tüm yolculara uçuşlarına ilişkin bilgileri terminallerdeki duyuru panolarından izleyerek hareket etmeleri istendi.

Havalimanı'nın bazı terminalleri, silahla ateş edildiğine ilişkin ihbarların alınması üzerine boşaltılmıştı.

Los Angeles Times'ın haberine göre, Los Angeles Uluslararası Havalimanı'nda silah sesleri geldiğine ilişkin, ABD'nin ihbar ve ilkyardım numarası olan 911'e çok sayıda ihbar geldiği belirtilmiş, bazı yolcuların da bulundukları terminallerden dışarıya kaçtıkları gözlenmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...