'Türk futbol tarihinin en enteresan kararı!'

Düzenleyen:
'Türk futbol tarihinin en enteresan kararı!'

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol NTVSpor'da Arda Turan'ın Fatih Terim tarafından milli takıma çağırılmamasını yorumladı.

İŞTE DEMİRKOL'UN AÇIKLAMALARI:
Şöyle olmaz; 'Bu takımın teknik direktörü benim kararı ben veririm' bu kadar olmaz. Böyle açıklanamaz bu yani. Çünkü neyden bahsettiğimizi anlamamız lazım. Dışarda kalabilir mi kalabilir. Teknik direktörler böyle kararlar verebilir. Tarih bunlarla dolu ama Arda Turan'ın milli takıma çağrılmaması eşittir Messi'nin Arjantin Milli Takımı'na çağrılmaması. 

Dolayısıyla böyle bir karar veriliyorsa, bu kararı tüm açıklığıyla teker teker açıklamak gerekir. Arda Turan'ı kadroya almama performans tercihi değil. Başka sebepler var. İki taraf da açıklama yapmadı. Basın toplantısı yarın 18.30'da orada hoca nedenini açıklar herhalde. Türk futbol tarihinin en enteresan kararı. Çünkü Türk futbol tarihinin en başarılı oyuncusu. Bu kararın bütün çıplaklığıyla anlatılması lazım ki kamuoyu ikna olsun, tabi kırmadan dökmeden.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...