Aziz Yıldırım'dan huzur evi istediler

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Aziz Yıldırım'dan huzur evi istediler

FUTBOL Haberleri  / CHA

Fenerbahçe'nin Ankara'da yapılan 106. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine eski futbolcu Ogün Altıparmak'ın 'Aziz Yıldırım huzur evi yapsın' sözü damgasını vurdu.






Fenerbahçe'nin kuruluşunun 106. ve Mustafa Kemal Atatürk'ün Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ziyaret edişinin 95. Yılı, Türk Telekom Ankara Tesisleri'nde düzenlenen törenle kutlandı. Ankara Fenerbahçeliler Derneği'nin ev sahipliğini yaptığı törene Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Sosyal İlişkiler ve Dernekler Sorumlusu Mithat Yenigün, Fenerbahçeli eski futbolcu Ogün Altıparmak, dernek üyeleri ve Fenerbahçeliler katıldı.

Törende ilk sözü alan Ankara Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erol Özel, dernek olarak birlik ve beraberliğin her zaman korunacağına vurgu yaparak, "Sizlerle bir arada olmaktan büyük onur duyuyoruz. Her türlü desteğinizin devam edeceğini biliyoruz. Biz Fenerbahçeliler Derneği olarak Ankara'da yapılan her türlü organizasyonda beraber birlik ve dayanışma içerisinde olmayı temenni ediyorum." dedi.

'Aziz Yıldırım huzur evi yapsın'

Başkan Özel'nin ardından kürsüye gelen eski futbolcu Ogün Altıparmak'tan ise ilginç bir talep geldi. Aziz Yıldırım'ın kulübe çok büyük katkıları olduğunu belirten Altıparmak, artık kendisi ve bazı arkadaşları için Aziz Yıldırım'dan huzur evi yapmasının zamanın geldiğini belirtti. Her zaman her şeyini Fenerbahçe'ye borçlu olduğunun altını çizen emektar futbolcu, "Başkandan durmadan arkadaşlarımızla beraber huzur evi istiyoruz. Umuyorum bunu da yapacağız. Mezarlık istiyorlar ama zaten Karaca Ahmet Mezarlığı bizim. Başbakanımızda Fenerbahçeli biliyorsunuz. Bu kulübe hizmet edenlere başta Aziz Yıldırım olmak üzere… Her şeyini Fenerbahçe'ye vermiş, hele o stat yapılırken geceleri orada yattı ya asla onu unutamam. Böyle bir spor kulübü oluşturduğu için başkanımızla beraber tüm yönetim kurulunda ki arkadaşla teşekkür ediyorum. Ne olur birlik ve beraberlik içinde olun. Son iki yılda Fenerbahçe'nin gücünü gösterdiniz maddi ve manevi. Ben bunu yaşadım biliyorum." ifadelerini kullandı.

'Yıllarca Galatasaray'ı kıskanmadık'

Gecenin bir başka konuğu Asbaşkanı Sosyal İlişkiler ve Dernekler Sorumlusu Mithat Yenigün ise Fenerbahçe'nin Benfica'ya yarı finalde elenmesine değindi. Perşembe gününden bu yana hangi Fenerbahçeli ile konuşsa aynı burukluğu görüdüğünü kaydeden Yenigün, "Hangi dostumla arkadaşımla küçüğümle büyüğümle konuşsam içimizde burukluk olduğunu görüyorum. Olsun önemli olan sürdürülebilir başarıyı yakalamak. Biz yıllarca Galatasaray'ı kıskanmadık. Ancak hep söyledik sürdürülebilir başarı önemlidir diye. Bazen fikstür şans veya çeşitli nedenlerle bir yerlere gelebilirsiniz. Ancak biz gelecek yıllarda da yarı finalleri, finali zorlarsak evet artık başarımızı kanıtladık diyebiliriz. Onun için üzülmeyin. Hep beraber, hep birlikte hepinizin desteği ve yardımıyla inşallah Fenerbahçe daha güzel noktalarda hepimizi daha güzel şekilde temsil edecektir." şeklinde konuştu.
FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...