Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli'den hükümete tam destek

Düzenleyen:
Bahçeli'den hükümete tam destek

GÜNDEM Haberleri

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Suriye'de gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, 'Vakit terörü bitirme vaktidir. Biz kahramanlarımızın arkasındayız. Nerede bir terör örgütü varsa gidin Alayını bitirin' dedi.

Cerablus'a yönelik başlatılan Fırat Kalkanı operasyonunun yerinde olduğunu belirten Devlet Bahçeli, terörle mücadelede partisinin hükümetin arkasında olacağını söyledi.

 

MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

"Coğrafyamızı değiştiremeyiz. Üzerinde yaşadığımız coğrafya kaderimizdir. Kalkı ki bunu aklımızdan geçiremeyiz. Bir millet karşısına çıkan bunalım karşısında, haklarını kenara atsaydı, dünyada tarih diye bir şey olamazdı.

MİLLETİMİZ HAYSİYETLİ VE ŞEREFLİ YAŞAMAYI TERCİH ETTİ
Üstünlüğün maddi ve manevi kuvvetlerin bileşkesi olduğunu dikkate alırsak, bunu hak eden Türk milleti olmuştur. Milletimiz haysiyetli ve şerefli yaşamayı tercih etmiştir. İstiklalinden yoksun bir milletin uşaklıktan başka bir tercihi olmadığını saat gibi işleyen hafızasında tutmuştur. Milli varlığımız maziden doğup, istikbalin bilinmez köşelerine ışık tutan meşale haline gelmiştir.

93 YILLIK CUMHURİYET MUHTEŞEM BİR ESER
Türkiye Cumhuriyeti işte bu meşale ile önünü aydınlatmaktadır. 29 Ekim 1923, geçmişten kopuş olmayıp, Türk-İslam menfuresinin yeni bir mimarisidir. 93 yıllık cumhuriyetimiz 'Ya istiklal, ya ölüm'den yola çıkarak, muhteşem bir eserdir. 30 Ağustos Zafer Bayramı her şeyi özetlemektedir.

BU ÇINARI KESMEK HİÇBİR HAİNE NASİP OLMAYACAK
Türkiye Cumhuriyeti milli egemenlik ve meşriyete dayanan, milliyetçilik ve kardeşlik hukukuyla bahtı bağlanan bir çınardır. Bu çıkarı kesmek hiçbir haine nasip olmayacaktır.

CESARETİMİZ KARŞISINDA BAŞ EĞENLER VAZGEÇMEDİ
Asırlardır üzerimizde oyun oynanmaktadır ve bundan korkacak halimiz yoktur. Milli varlığımız çevreleri asırlardır rahatsız etmektedir. Yurdumuzu taksim hesapları hiç ara vermeden günümüze kadar gelmiştir. Savaş meydanlarındaki cesaretimiz karşısında baş eğenler vazgeçmemişler, bu sefer de terörizmi devreye sokmuşlardır. Dünde yaşananların devamı niteliğindedir.

ETNİK VE MEZHEP KUTUPLAŞMASI VATANIMIZDA YANKILANIYOR
20 Temmuz 2015'ten bu yana kanımız dökülmektedir. Bu önü arkası çalışılmış, küresel bir saldırının acımasız komplosudur. Saldırganlık yoğun, sürekli, sistematik ve acımasızdır. Türkiye bir risk dalgasıyla pençeleşmektedir. Suriye'deki vahşi boğuşma Türkiye'ye yansımakta, etnik ve mezhep kutuplaşması vatanımızda yankılanmaktadır.

ASKERİ MÜDAHALE YERİNDEDİR, HAKLIDIR
ABD destekli, YPD'nin Menbiç'e girmesi, Esat'ın PYD'yi bombalaması, Türkiye'nin Rusya ve İranla yakınlaşması bölgeyi hareketlendirmiştir. Türkiye, Fırat Kalkanı adı altında askeri operasyon başlatmıştır. ÖSO aktif rol almıştır. Bordo bereliler ve tanklar Suriye tarafına geçmiştir. Bölge ateş altına alınmıştır. Savaş uçakları hava operasyonuna katılmıştır. Meskur askeri müdahale yerindedir, haklıdır.

Cerablus'u IŞİD'den arındırırken, boşalan alan YPG'nin yerleşmesine hiçbir şart altında müsaade edilmemelidir. Sözde terör kantonları arasındaki bağlantıya müsaade edilmemelidir.

ABD, TERÖR ÖRGÜTLERİNİ ŞIMARTIYOR
ABD Dışişleri Bakanı, PYD'nin Fırat'ın doğusuna geçmeye başladığını söylemiştir. Bu terör örgütü Fırat'ın doğusunda kalsa, batısında kalsa ne olacak. Terör örgütü, terör örgütüdür. ABD, PYD ve PKK'yı açık bir şekilde arkalamakta, kullanmaktadır. Bu katillerin ilave yardımlarıyla Ortadoğu'nun haritasını tekrar çizmeyi amaçlamaktadır.

FETÖ konusunda ikircikli bir tavır takınan ABD'nin PKK ve PYD'ye bakışı da hastalıklıdır. DAEŞ'in elinde bulunan Mare hattının PKK-YPG'ye geçmesi için sinsi bir hazırlık sözkonusudur. Suriye'nin kuzeyinde terör koridoruna sıcak bakmamız milli aklın inkarıdır. Menbiç'in de kontrolü de sağlanmalıdır.

DEVLET TEYYAKUZDA OLMALI
27 Ağustos günü PYD terör örgütü TSK'ya ait 2 tanka roketle saldırmıştır. Cerablus DAEŞ'den temizlenirken, PYD devreye girmiştir. Türkiye'nin DAEŞ'le doğrudan mücadelesi, bu vahşi örgütün eylemlerini daha da çıldırtacaktır. Tüm terör örgütleri Türkiye'ye saldırı düzenlemektedir. Devletin teyakkuzda bulunması, her türlü tedbiri vatan sathında alması gereklidir.

VAKİT TERÖRÜ BİTİRME VAKTİDİR
Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygı çerçevesinde terörle mücadele edilmelidir, vakit terörü bitirme vaktidir. Biz kahramanlarımızın arkasındayız. Nerede bir terör örgütü varsa gidin Alayını bitirin.

BATIDA FETÖ, DOĞUDA PKK TÜRKİYE'Yİ ELE GEÇİRECEKTİ
Dileğimiz cerablus operasyonunun terörizmin belini kırma konusunda dönüm noktası olmasıdır. IŞİD'in miyadı yakında dolacaktır. İnsanlığın yüz karası bu terör örgütü Rakka'dan da çıkarılacaktır. Kürdistan'ın kurulma şansı minimum seviyededir. 15 Temmuz FETÖ saldırısını kollektif terör eylemi olarak görmek abartı görülmemelidir. Gerçekleşmiş olsaydı batıda FETÖ, doğuda PKK ve IŞİD Türkiye'yi ele geçirecekti. PKK-PYD-IŞİD-FETÖ küresel vahşet politikalarını hayata geçirmenin kirli maşalarıdır. Anadolu'nun istilası yeniden masadadır. Türkiye'nin yeniden dağılıp parçalanması dayatılmaktadır.

KARDEŞLİK RUHUYLA CEVAP VERMEZSEK SONUÇLARI AĞIR OLACAK
Üst akla, milli akılla cevap verme zamanı çoktan gelmiştir. Düşman kampına kardeşlik ruhuyla cevap veremezsek sonuçları ağır olacaktır.

Gaziantep'te yaşanan vahşetin dumanı hala tütmektedir. Yaşı 12-14 olduğu söylenen çocuk canlı bomba, bomba düzeneğini patlatmıştır. Hain terör saldırısını hepimizi kahretmiş ve üzmüştür. Tablo dehşet vericidir. Bu tür canavarlığın eşi emsali görüşmemiştir. Gaziantep'te canlı bombanın patladığı gece 3 bin muhalifin sınır ötesine geçtiği dillendirilmektedir. DAEŞ'in gazi şehrimizdeki uyuyan hücreleri hayata geçirdiği dillendirilmektedir.

BU SÖZÜN BİTTİĞİ NOKTADIR
Yaşadıklarımız kaostur. Bir terör örgütü mensupları devletin her kademesine sızmıştır. Buna akıl erdirmek mümkün değildir. 7 bin emniyet istihbaratçısının 6 bin 500'ü FETÖ lehine faaliyet göstermiştir. Bu sözün bittiği noktadır.

FETÖ 79 milyon vatandaşı tutsak almak istemiştir. Türk milleti FETÖ'nün başını ezinde, sırayı diğer terör örgütleri almıştır. Yaşanan ağır, ve insanlık dışı terör saldırılarının FETÖ'nün bir devamı olduğu açıktır. FETÖ başarısız olunca cinayet vardiyasına diğer örgütler çıkarılmıştır. Bunu idrak etmek lazım.

TÜRKİYE'NİN MİLLİ HUZUR ORTAMINI TEMİN ETMESİ ŞART
Şu anda siyasi ve ideolojik beklenti ikinci plandadır. Siyasi çekişme ve kutuplaşmalarla geçireceğimiz vakit yoktur. Yenikapı iradesi süreklilik kazanmalıdır. Türkiye'nin derhal milli huzur ve barış ortamını temin etmesi şarttır.

FETÖ'yle mücadele edilirken, suçsuz insanların hayatlarını zindana çevirmek yanlıştır. Onarım ve toparlanma sürecine herkes ortak olmaldır. Vatandaşlarımızdaki korkuyu ortadan kaldırmak gerekmektedir. İnsanlarımızın saygınlığıyla oynanmasına son verilmelidir. Devletteki tahribatı gidermek için AKP ortak akla riayet etmelidir. Yeni bölünmelere tahammülümüz yoktur.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...