Prosinecki: Oyunu koparmayı bildik

Prosinecki: Oyunu koparmayı bildik

FUTBOL Haberleri

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "Oyunu koparmayı bildik" değerlendirmesinde bulunurken, Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, "Gelecek yıl daha güçlü bir Trabzonspor kurmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.



Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "Maçtan önce yaptığımız değerlendirmede zor bir maç olacağını söylemiştik. Çalışmalar yaptık ve maça bu şekilde hazırlandık. Bir hafta öncesinde Fenerbahçe karşısında çok yüksek mücadele ortaya koyduk ve son dakika yediğimiz gol ile mağlup olmuştuk. Bu maçın geneline oyun hakimiyetini yaymaya çalıştık. 2-1 olduğu zaman skoru koruma telaşıyla kendimizi geriye attık. İçinde bulunduğumuz zor faktörlerin üstesinden gelen iyi oyuncular var. Ortaya konulan mücadele çok üst düzeyde. Son dönemde Trabzon üst üste galibiyet almıştı. Biz buna rağmen oyunu koparmayı bildik" dedi.
Sarı-kırmızılı kaleci Gökhan, "İlk yarı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. İkinci yarı daha arzulu ve istekli olduk. Takım olarak iyi mücadele ettik. Bu galibiyet bizim için önemliydi. 5.'lik şansımızı kovalayacağız" diye konuştu.
Kayserisporlu futbolcu Cleyton ise, "Bu gün ortaya konulan mücadele üst düzey bir mücadeleydi. Sonuna kadar bu galibiyeti ne kadar istediğimizi gösterdik. Son dakikalarda baskı altında hissettik ve ne yapmamız gerektiğini ortaya koyduk. Takımın kalitesi de ortaya çıktı. Bu maçla alakalı dersleri çıkartacağız" ifadesinde bulundu.
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "İlk devre her iki takım da bir şey üretemedi. İkinci yarıda Kayserispor daha net pozisyonlara girdi. Haklı bir galibiyet aldı. Biz hatalarımızdan ders alacağız" dedi. Kafkas, "Aslında ilk yarı pas hataları ile istediğimizi yapamadık. Daha güçlü bir Trabzonspor kurmalıyız" diye konuştu.
Bordo-mavili futbolcu Yasin, "İki taraf ta iyi mücadele etti. Kayserispor yakaladığı iki pozisyonu da değerlendirdi. İnşallah kupa maçını kazanacağız" değerlendirmesinde bulunurken, Volkan Şen, "Bu gün kazanmak için burdaydık ama sahada istediğimizi yapamadık ve mağlup olduk. Bu günkü maçı unutup kupa maçına bakmamız lazım. Onu kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...