25 senedir ağlıyoruz artık yeter

/ Kaynak: AA
25 senedir ağlıyoruz artık yeter

GÜNDEM Haberleri  / AA

Amasyalı Abdullah Şişman'ın polis oğlu Hayrettin 25 yıl önce teröristlerce şehit edildi. Şişman, çözüm sürecinin akan kanı durduracağına inanıyor. Şehit babası, "25 yıldır evladımız için ağlıyoruz. Şehidimin annesi 4 sene önce felç oldu. Başka anneler de acı yaşayıp, felç olmasın diye dua ediyoruz" dedi.

Polis oğlu teröristlerce şehit edilen Amasyalı baba Abdullah Şişman, çözüm sürecinin, terörü bitirerek akan kanı durduracağına inanıyor. Oğlu Hayrettin Şişman'ı, 1988 yılında polis memuru olarak görev yaptığı Siirt'te girdiği çatışmada kaybeden baba Abdullah Şişman, "25 senedir evladımız için ağlıyoruz. Biz ağladık, başka kardeşlerimiz, analar babalar ağlamasın diye bu konuya fedakârca bakıyoruz. İnşallah sonucun iyi olacağını düşünüyoruz" dedi. Akil İnsanlar Heyetinin kendisini ziyaret ettiğini hatırlatan Şişman, "Şehidimin annesi 4 senedir felçli. Başka anneler felç olmasın, başka babalar ağlamasın diye Mevla'ya dua ediyoruz. Herkes iyiliği istiyor ki yönlendi millet. Bu süreci desteklediğimiz gibi seviniyoruz da. İnşallah bu iş başarılacak' diye konuştu. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...