Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hulusi Akar'dan açıklama

Düzenleyen:
Hulusi Akar'dan açıklama

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 30 Ağustos mesajında gündeme ilişkin önemli konulara değindi.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir açıklama yayınladı.

TSK HAİNLER TEMİZLENDİKÇE DAHA DA GÜÇLÜ OLACAKTIR

Açıklamada, "TSK, hiçbir yasa dışı oluşuma geçit vermeden milletimize hizmet eder" diyen Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri, gücünden hiçbir şey kaybetmediğini, içinden hainler temizlendikçe daha da güçlü olacağını göstermektedir" ifadelerini kullandı.

Hulusi Akar özetle şunları söyledi:

VATAN TOPRAKLARINDA TEK BİR TERÖRİST KALMAYACAK

"Milli birliğimize ve bölünmez bütünlüğümüze kasteden tüm terör örgütlerine karşı, Türk Silahlı Kuvvetleri, vatan topraklarında tek bir terörist kalmayıncaya kadar jandarma, polis ve korucularımızla omuz omuza masum hiçbir insanımızın kılına dahi zarar vermeden mücadeleye devam edecektir.

FIRAT HAREKATIYLA GÜCÜMÜZÜ KAYBETMEDİĞİMİZİ GÖSTERDİK

Menfur girişimden sadece günler sonra, hudutlarımızın ve komşu ülke insanlarıyla birlikte milletimizin güvenlik ve huzuru için hayati önemi haiz “Fırat Kalkanı Harekâtını” icra eden, aynı anda gemilerimizle mavi vatanı savunan ve uçaklarımız ile gök kubbeye Cumhuriyetimizin imzasını atan Türk Silahlı Kuvvetleri, gücünden hiçbir şey kaybetmediğini, içinden hainler temizlendikçe daha da güçlü olacağını göstermektedir. Bilindiği üzere bu menfur hadiseye alanda ve yargıda tereddütsüz bir şekilde verilen cevap, hain bir takım emeller besleyenler için bir ibret vesilesi olarak tarihteki yerini alacaktır"

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...