Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyaz Saray'dan Erdoğan-Obama açıklaması

Düzenleyen:
Beyaz Saray'dan Erdoğan-Obama açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Obama'nın 4 Eylül'deki G20 zirvesi öncesinde ikili bir görüşme yapacağı açıklandı.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Barack Obama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çin'in ev sahipliğinde 4-5 Eylül tarihlerinde Hangzhou'da düzenlenecek G-20 Zirvesi öncesinde görüşme yapacakları belirtildi.

Günlük basın toplantısında Obama'nın G20'ye katılımına ilişkin bilgi veren Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Yardımcısı Ben Rhodes, iki liderin G20 Zirvesi için gidecekleri Çin'de 4 Eylül'de bir araya geleceğini söyledi.

Rhodes, Obama ile Erdoğan arasındaki görüşmede 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası durum, DAEŞ ile mücadele, mülteci krizi ile Suriye konusunun ele alınacağını belirtti. DAEŞ karşıtı mücadelenin geniş olarak ele alınacağını kaydeden Rhodes, bunun iki ülkenin ortak mücadelesi olduğunu vurguladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...