Son aslan Sigthorsson

Düzenleyen:
Son aslan Sigthorsson

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı takım Hamzaoğlu döneminde de gündemde olan İzlandalı golcüyü kiralıyor. Sigthorsson bugün İstanbul’a geliyor

Forvet arayışlarını sürdüren G.Saray nihayet aradığı golcüyü buldu: Kolbeinn Sigthorsson... G.Saray Yönetimi Fransız kulübüyle futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaştı. Bugün İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek Sigthorsson’un Nantes ile 2020’ye kadar sözleşmesi var. Fakat bu kulübe tam anlamıyla bir türlü uyum gösteremedi. Geçen sezon 29 maçta 4 gol attı, bu sezon ise 2 maçta henüz ağları havalandıramadı. Futbolcunun İzlanda Milli Takımı forması altında oynadığı 44 maçta ise 22 golü bulunuyor. Yani ortama alışması halinde Sigthorsson bir gol makinesi. 26 yaşındaki golcü kariyerine 3 Hollanda Ligi şampiyonluğu ve bir de Hollanda Kupası sığdırdı. 
Hamzaoğlu: İçimde bir yara!
Bu oyuncu aslında G.Saray’a yabancı değil. Onu kendi döneminde yani geçen yaz Hamza Hamzaoğlu da çok istemişti ve, “Sigthorsson içimde kanayan bir yara. Onu alabilseydik G.Saray’ın 10 yıl boyunca forvet problemi olmazdı” demişti. İşin ilginç tarafı o zaman Sigthorsson da G.Saray’ı çok istemiş fakat transfer bir türlü gerçekleşememişti. Çünkü oyuncunun ailesi Nantes’ı tercih etmişti. Sigthorsson da Ajax’tan 3.8 milyon avro bedelle bu kulübe geçmişti. 

Son aslan Sigthorsson

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...