Rekor denemesi değil asker uğurlaması

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Rekor denemesi değil asker uğurlaması

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir'de, arkadaşları için düzenledikleri asker eğlencesini trafiğin yoğun olduğu caddelere taşıyan gençler, 15 kişi olarak bindikleri otomobil üzerinde akrobatları aratmadı. Trafik kurallarını hiçe sayarak hareket halindeki araçta tehlikeli hareketler yapan gençler görenleri hayrete düşürdü.

İzmir'de, arkadaşları için düzenledikleri asker eğlencesini trafiğin yoğun olduğu caddelere taşıyan gençler, 15 kişi olarak bindikleri otomobil üzerinde akrobatları aratmadı. Trafik kurallarını hiçe sayarak hareket halindeki araçta tehlikeli hareketler yapan gençler görenleri hayrete düşürdü. nbsp;
İzmir'in Konak ilçesinde, vatani görevini yapmak üzere arkadaşları için düzenledikleri asker eğlencesini trafik akışının yoğun olduğu ana caddelere taşıyan gençler, hem tezahüratları hem de akrobatlara taş çıkartan görüntüleri ile herkesi hayrete düşürdü. Gece saat 01.00 sıralarında Basmane Meydanı'ndan Konak istikametine doğru seyreden araca 15 kişi binen yaşları 15-20 arasında değişen gençler aracı balkona çevirdi. Gençlerin bir kısmının aracın camlarından sarktığı, bir kısmının aracın tavanına çıktığı görüldü. Üzerlerini de çıkaran ve birkaç kişinin yüzlerini gizleyerek; 'En büyük asker bizim asker' tezahüratları atan grup kendilerinin ve trafikte bulunan sürücülerin canını da hiçe saydıkları dikkat çekti. Trafik kurallarına aldırış etmedikleri görülen grubun kırmızı ışıkta bekleyen diğer sürücüleri araçlarından inerek tezahüratlara eşlik etmelerini istedi.Yaklaşık bir saat şehir merkezinde tur atan gençler, trafik polisinin uyarması üzerine trafikte gözden kayboldular.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...