Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Metrobüsün üzerinde ceset bulundu

Metrobüsün üzerinde ceset bulundu

GÜNDEM Haberleri

Zincirlikuyu'da bir metrobüs üzerinde erkek cesedi bulundu. Körüklü metrobüsün üzerinde bulunan kimliği belirsiz cesedin ne zamandan beri orada olduğu ve nasıl öldüğü tespit edilmeye çalışılıyor.

Zincirlikuyu Metrobüs hattındaki otobüslerden birinden sabahın erken saatlerinde inanılmaz bir ihbar geldi. Metrobüs hattındaki otobüslerden birinin üzerinde bir erkeğe ait ceset bulundu. nbsp;Körüklü metrobüsün üzerinde bulunan kimliği belirsiz cesedin ne zamandan beri orada olduğu ve nasıl öldüğü tespit edilmeye çalışılıyor. nbsp;

##tgvideo##

METROBÜS ÜZERİNDEKİ CESET BİR GÜN GARAJDA BEKLEMİŞ
Şişli'de sabah saatlerinde Metrobüs üzerinde bulunan cesedin, bir gün boyunca Edirnekapı garajında beklediği öğrenildi. Olayın Sefaköy'de gerçekleştiği tahmin edilirken, polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. nbsp;
Zincirlikuyu Metrobüs hattında sabahın erken saatlerinde inanılmaz bir ihbar gelmiş ve otobüslerden birinin üzerinde bir erkeğe ait ceset bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma başlayan polis ekipleri incelemelerini sürdürürken, olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Emniyetten alınan bilgiye göre; olayın 4 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştiği belirtildi. Avcılar-Edirnekapı seferini yapan metrobüsün sürücüsü Sefaköy Metrobüs durağına geldiğine bir ses duyarak araçtan aşağıya indi. Ancak etrafına baktığında bir şey göremeyen sürücü, daha sonra yoluna devam ederek mesai bitiminde aracı Edirnekapı garajına park etti. Bir gün geçmesinin ardından, Edirnekapı garajına gelen bir başka sürücü araca binerek Zincirlikuyu metrobüs durağına geldi. Cesedin yolcular tarafından fark edilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, soruşturma başlattı. Polis ekipleri Sefaköy'deki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...