Genelkurmay'dan 'alkollü içki' açıklaması

/ Kaynak: CHA
Genelkurmay'dan 'alkollü içki' açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Genelkurmay Başkanlığı, askeri sosyal tesislerde alkollü içkilerin satışı ve sunuşunun ilgili yönetmelik kapsamında yapıldığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, askeri sosyal tesislerde alkollü içkilerin satışı ve sunuşunun ilgili yönetmelik kapsamında yapıldığını bildirdi. nbsp;

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, ''Türk Silahlı Kuvvetleri sosyal tesislerinde, 'Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunuşuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki' Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlemler yürütülmektedir.'' denildi.

KOMUTANLARIN GÜNEYDOĞU MESAİSİ
Türk Silahlı Kuvvetleri'nde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen faaliyetlerin de kamuoyu ile paylaşıldığı açıklamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve komutanların 30 Nisan- 02 Mayıs tarihlerinde Van, Hakkari, Şırnak ve Mardin il sınırları içinde görev yapan askeri birlikleri denetledikleri kaydedildi.
Ayrıca teröristle mücadele kapsamında yurt içinde ve sınır ötesinde keşif, gözetleme ve istihbarat toplama gayretlerine aralıksız devam edildiği hatırlatıldı.

AFGANİSTAN'A YARDIM
Başka bir duyuruda ise Afganistan'da kalıcı barışın yerleşmesine katkıda bulunmak, Afgan halkının güvenliğini sağlamak ve yardım etmek maksadıyla görevine devam eden Kabil Bölge Komutanlığı'nın faaliyetlerine yer verildi. Afganistan'da eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla yardıma muhtaç çocuklara öğle yemeği verildiği ve kırtasiye yardımı yapıldığı aktarıldı.
Türk askerlerinin bir ay içerisinde toplam 850 kimsesiz çocuğa yemek verdiği, 2 bin 650 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıttığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dost ve kardeş Afganistan'ın kalkınması ve güçlenmesine yönelik katkılarına devam ettiği dile getirildi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...