Fransa'da ırmağa düşen Yasin hala bulunamadı

/ Kaynak: İHA
Fransa'da ırmağa düşen Yasin hala bulunamadı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Fransa'nın Saint Rambert Dalbon kentine çalışmak üzere giden Erdinç ailesinin 10 yaşındaki oğulları Yasin Erdinç, 30 Nisan Salı günü Lyon'a 50 kilometre uzaklıktaki Saint Rambert Da Lbon'da evlerinin yakınından geçen Le Rhone Irmağı'na düşerek kayboldu. Erdinç, 8 gündür bulunamıyor.

Fransa'da Le Rhone Irmağı'na düşen, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Karahisartatlısı köyü nüfusuna kayıtlı Bahattin Erdinç ve Sakine Erdinç'in 10 yaşındaki oğulları Yasin Erdinç, 8 gündür bulunamıyor. nbsp;
Fransa'nın Saint Rambert Dalbon kentine çalışmak üzere giden Erdinç ailesinin 10 yaşındaki oğulları Yasin Erdinç, 30 Nisan Salı günü Lyon'a 50 kilometre uzaklıktaki Saint Rambert Da Lbon'da evlerinin yakınından geçen Le Rhone Irmağı'na düşerek kayboldu. Yapılan aramalara rağmen Yasin hala bulunamadı. Baba Bahattin Erinç, oğlunun evlerinin kenarından geçen ırmağın kenarında top oynarken topunun suya kaçmasıyla düşerek kaybolduğunu söyledi. 30 Nisan Salı gününden itibaren arama çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Erdinç, "Aramalardan halen bir sonuç çıkmadı. Daha önceden de aynı şekilde bu tarz ölümler yaşandı. Hiçbir şekilde önlem alınmıyor" dedi. nbsp;
Çocuklarının kaybıyla yıkılan Erdinç ailesi, çocuklarının 8 gündür haber alamadıklarını, çocuklarının en azından cesedinin bulunmasını istediklerini söylediler.
Akrabalarından Zübeyde Erdinç ise, herkesin seferber olduğunu ancak hiçbir olumlu ya da olumsuz neticenin çıkmadığını, aramaların devam ettiğini kaydetti.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...