Bozuk saha futbolcunun ayağını kırdı

/ Kaynak: İHA
Bozuk saha futbolcunun ayağını kırdı

FUTBOL Haberleri  / İHA

Kastamonu 2'inci Amatör Küme'de Çatalzeytinspor-Hanönüspor karşılaşmasının 10. dakikasında kaleci ile çarpışan Çatalzeytinspor'un oyuncusu Sezcan Dikbaş'ın sağ ayak bileği kırıldı. Yıllardır bakımı yapılmayan saha sakatlanmanın baş nedeni oldu.

Kastamonu 2'inci Amatör Küme'de Çatalzeytinspor-Hanönüspor karşılaşmasının 10. dakikasında kaleci ile çarpışan Çatalzeytinspor'un oyuncusu Sezcan Dikbaş'ın sağ ayak bileği kırıldı. nbsp;
İlçe Hastanesinin görevlendirme yetkisi olmadığından karşılaşmaya ambulans ve sağlık ekibi gönderilmedi. Olaydan sonra 20 dakika ambulans beklendi. Ayağı kırılan Sezcan Dikbaş büyük acılar içinde gelen ambulans ile İlçe Hastanesine gönderildi. İlk müdahaleden sonra Kastamonu Devlet Hastanesinde acilen ameliyata alındı. Ayağına platin takılan Dikbaş'ın tedavisi aynı hastanede devam ediyor. Olaya Çatalzeytinsporlu taraftarlar büyük tepki gösterdiler. Bu acı olaydan sonra Çatalzeytin ve Hanönülü futbolcular moralleri bozuk bir şekilde oyuna devam ettiler.
Yıllardır bakımı yapılmayan saha sakatlanmanın baş nedeni oldu. Ambulans gönderme yetkisinin baştabipliklerden alınması ilçelerde oynanan amatör küme maçlarında korkulu rüya haline geldi. Bozuk zemin sporcularda menisküs yırtılması, çapraz bağ ve lif kopmaları gibi rahatsızlıklara neden oldu. Çatalzeytinsporlu oyuncuların büyük bölümü haftayı sakatlıklarla kapattı.
Konu ile ilgili olarak Çatalzeytinspor Kulübü Başkanı Mustafa Mesut Karahan sıkıntıları dile getirdi. Karahan "Ocak 2013'te saha ile ilgili sorunları kulüpten yazı yazarak ilgililere bildirdik. Çatalzeytin sahası yıllardır bakım görmedi. Sağlıklı karşılaşma yapmaya uygun değil. Zemin tamamen bozuk, İlçe Spor Müdürlüğünde çim makinesi yok. Çimleri elle yoldurduk, kale çizgileri çekmeye boya malzemesini ve soyunma odalarının temizlik malzemelerini kulüp olarak biz imkanlarımızı zorlayarak aldık. Tribün çatısı kırık, sahanın tel örgüleri yıkık ve yırtık, sesimizi duyan sorunumuza sahip çıkan mercii bulamıyoruz." dedi.
Olumsuz koşullarda oynanan maçta Çatalzeytinspor, Hanönüspor'u ilk yarıda Serkan ikinci yarıda Zafer'in attığı gollerle 2-0 yendi. Dostluk havasında geçen karşılaşma sonrasında Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz Çatalzeytin ve Hanönü futbolcu ve yöneticilerini yemekte ağırladı. Maçtan önce Çatalzeytinspor kaptarı Erdinç, Hanönüspor kaptanına Çatalzeytin kitabı ve fındık şekeri armağan etti.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...