Saraybosna'yı, sinekler bastı

/ Kaynak: AA
Saraybosna'yı, sinekler bastı

DÜNYA Haberleri  / AA

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'yı, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle sinek bastı.

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'yı, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle sinek bastı. Geçen yıllara oranla hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Saraybosna'ya, sinekler toz bulutu gibi çöktü. Sinek akını nedeniyle zor anlar yaşayan Saraybosnalılar, korunmak için kapalı yerlere sığınırken, evlerinde olanlar kapı ve pencerelerini kapatmak zorunda kaldı. Yetkililer, olayın, sıcaklık artışına bağlı olarak, sineklerin aşırı yumurtlamasından kaynaklandığını ancak, gerekli önlemleri alacaklarını kaydetti. Saraybosna'dakine benzer olay, önceki yıllarda Sırbistan'ın başkenti Belgrad ile Niş kentlerinde de yaşanmıştı. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...