Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Ben olduğum sürece Terim'

'Ben olduğum sürece Terim'

FUTBOL Haberleri

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, hakkında "Gidecek mi, kalacak mı?" şeklinde çeşitli iddialar ortaya atılan Teknik Direktör Fatih Terim konusunda net konuştu.


SENEYE DAHA KOLAY OLACAK
G.Saray Başkanı Ünal Aysal, hakkında "Gidecek mi, kalacak mı?" şeklinde çeşitli iddialar ortaya atılan Teknik Direktör Fatih Terim konusunda net konuştu. Terim'in önümüzdeki sezon da takımın başında kalacağını belirten Aysal, "Çok başarılı 2 sene geçirdik. Arada anlaşmazlıklar yanlış anlamalar olmuştur ama ben görevde olduğum sürece Fatih Terim'le çalışmaya devam edeceğim. Ben seçimle geldim, onun da kontratı var. Gelecek sene mayıs ayında yapılacak kongrede seçilirsem, bu birlikteliğimiz yine devam edecek" diye konuştu. Aysal, gelecek sezon hazırlıklarına şimdiden başladıklarını belirterek "Rotamız zaten belli. Önümüzdeki sezon, bu sezondan daha nbsp;kolay olacak" dedi.


YABANCI SINIRLAMASI OLMAMALI
Fatih Terim'in takımı güçlendirmek adına kendisinden bazı talepleri olduğunu dile getiren Başkan Aysal, "1 ay içinde bazı hamleler yapacağız. Aramıza yeni meyveler katılacak. Ancak yabancı kontenjanının düşmesi Türk futbolunu olumsuz etkiler. Yabancı sınırlaması olmaması gerek. Avrupa ile rekabet edemeyiz. Bunun için TFF ile görüşeceğiz" dedi. F.Bahçe'nin kendilerini alkışlamasını beklemediklerini söyleyen Aysal şu ifadeleri kullandı: "Böyle bir milat için ortam uygun değil. Aykut Hocaya haksızlık yapmak istemiyorum. Bundan 7-8 sene önce Özhan Canaydın F.Bahçe'nin başarılarını alkışlamıştı. Böyle bir beklentim yok. Alkışlansa da alkışlanmasa da başarı başarıdır."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...