Müthiş prim

Müthiş prim

FUTBOL Haberleri

G.Saray Yönetimi, 19. şampiyonluğu getiren futbolcuları adeta paraya boğacak. Sarı-kırmızılı futbolculara kişi başı 423 bin TL ödenecek.




İÇ SAHA 8, DIŞ SAHA 16…
G.Saray Yönetimi sezonu şampiyon olarak tamamlayan futbolcularını eşi benzeri görülmemiş bir rakamla ödüllendirecek. Kesenin ağzını açan sarı-kırmızılı yönetim, futbolcu başına tam 180 bin euro şampiyonluk primi verecek. Peki yönetim bu müthiş rakamı nasıl karşılayacak? Sezon başında iç saha galibiyetlerine 8 bin euro, dış saha galibiyetlerine ise 16 bin euro prim açıklayan yönetimin, yine sezon başında futbolculara bu rakamların yarısının "şampiyonluk fonu" olarak kesileceğini bildirdiği ortaya çıktı. Yani Arena'da alınan galibiyetlerde futbolcuların hesaplarına 4 bin euro, deplasmanlarda alınan 3 puanlarda ise 8 bin euro yatırıldı. Primlerin diğer yarısı ise bir havuzda toplandı.

FONDA 112 BİN EURO VAR
İç sahada 12 galibiyet alan G.Saraylı futbolcular, toplamda 48 bin euro kazanırken, 48 bin euro da fonda birikti. Dış sahada alınan 8 galibiyetten dolayı ise oyuncuların hesaplarına 64 bin euro yatırıldı. Yani oyuncular toplamda 112 bin euro prim kazancı elde ederken, 112 bin euro da havuzda birikti. Yönetim, gerek Şampiyonlar Ligi'nde gerekse ligde elde edilen başarılarla kasanın dolmasını sağlayan futbolculara, bir jest daha yaparak primlere 70 bin euro daha zam yaptı. Sezon biter bitmez, oynanan 34 maçta, hangi futbolcunun 18 kişilik kadroda yer aldığı, kimin ne kadar oynadığı hesaplandıktan sonra primlerin futbolcuların hesaplarına yatırılacağı öğrenildi.


DEV KUTLAMA
G.Saray'ın ana sponsoru Türk Telekom maçın ardından şampiyonluk kupasının resmedildiği dev bayrakla sarı-kırmızılıların şampiyonluğunu kutladı. nbsp;



GELECEK YIL BENİM
Wesley Sneijder, gelecek yıl kendisinin yılı olacağını söyledi. Hollanda basınına konuşan yıldız futbolcu, "Hollanda, İspanya ve İtalya'dan sonra burada da şampiyonluk yaşadığım için büyük gurur duyuyorum. Gelecek yıl, benim yılım olmalıdır. En önemlisi de Şampiyonlar Ligi. Dört gözle bekliyorum. Türkiye Ligi'nin seviyesi gerçekten çok iyi. G.Saray ve F.Bahçe'nin performansı tesadüf olamaz" dedi.



DÜNYA ASLAN'I nbsp;ALKIŞLADI
G.Saray'ın 19. şampiyonluğu dünyanın dört bir yanında büyük yankı uyandırdı. Cimbom'un zaferi dünya basınında şu manşetlerle duyuruldu: Daily Mail: Drogba'nın son zaferi. G.Saray 19. şampiyonluğunu yaşıyor. UEFA: G.Saray şampiyonluğu bırakmıyor. Marca: G.Saray ligin kendisi. Terim ve ekibi muhteşem işler yapıyor. La Gazetta Dello Sport: Türkiye'nin şampiyonu G.Saray. Zafere 19. kez ulaşan Sneijder ve arkadaşları bu sene de mutlu sona ulaştı. Tagesspiegel: G.Saray Türk futboluna 19. kez hükmetti. Eurosport: G.Saray, şampiyonluğunu 19. kez mühürledi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...